Okul müdürleri ve müdür yardımcıları ara tatilde okula gidecek mi? Ara tatilde idarecilerin okulda bulunması zorunlu mu?

Ara tatilin yaklaşmasının ardından tatil süreci ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Bu konuda hem velilerin hem de öğretmenlerin merak ettiği noktalar var.

07.04.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-17:50) Okul müdürleri ve müdür yardımcıları ara tatilde okula gidecek mi? Ara tatilde idarecilerin okulda bulunması zorunlu mu?

Öğrenciler 2021-2022 yılı için ikinci ara tatil için gün saymaya başladı. Nisan ayındaki ara tatil 8 Nisan'da başlayıp, 18 Nisan Pazartesi günü sonlanacak. Öğrenciler için ara tatil olan bu süreçte ise öğretmenler ÖBA üzerinden mesleki eğitimlerini alacaklar.

ara tatil

Okul müdürleri ve müdür yardımcıları ara tatilde okulda olacak mı?

Bu konu ile ilgili resmi bir yazı mevcut değil. Fakat konu ile ilgili daha önce Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklama yapmış ve idarecilerin okulda olma zorunluluğu bulunmadığını ifade etmişti. Yine de ara tatil içerisinde idareciler için de ek ders ücreti alabileceğini söylemek gerekir. ÖBA üzerinden eğitim alacak öğretmenler ise bir semineri tamamlama koşulu ile 15 saat ek ders ücretini alabilecekler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal