İkinci dönem Nisan ara tatilde karne verilecek mi?

Yüz yüze eğitimde 2. ara tatil için gün sayan öğrenciler 9 günlük aranın bir an önce gelmesini bekliyorlar. Diğer taraftan veliler de ikinci dönem Nisan ara tatilde karne verilecek mi? sorusuna yanıt arıyorlar.

07.04.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-12:50) İkinci dönem Nisan ara tatilde karne verilecek mi?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre yüz yüze eğitimde 2. dönem ara tatili Nisan ayı içinde yapılacak. Öğrenciler ve veliler hafta sonu da dahil lan ve böylelikle 9 gün sürecek olan ara tatilin sabırsızlıkla bekliyorlar.

Ara tatilin ne zaman olacağı milyonlarca öğrencinin yanı sıra velilerinde gündeminde yer alıyor. MEB'in yayınladığı 2021-2022 eğitim öğretim takvimine göre hem öğrenciler hem de veliler Nisan ayı ara tatilinde bir hafta süreyle dinlenebilecekler ve tatil yapabilecekler.

İkinci dönem Nisan ara tatilde karne verilecek mi?

11 Nisan'da başlatılacak olan ara tatil 15 Nisan tarihinde sona erecek. Öğrenciler hafta sonu da geçtikten sonra 18 Nisan Pazartesi günü ders başı yapacaklar. Büyük bir merakla beklenilen ara tatilde en çok sorulan sorulan başında ise ara tatilde kane verilip verilmeyeceği oldu.

İkinci dönem Nisan ara tatilde kane verilecek mi?

MEB kararına göre Nisan ayı ara tatili sürecinde öğrencilere kaneleri verilmeyecek. Kaneler 17 Haziran 2022 tarihinde okullar kapatıldığında dağıtılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal