Oktay Kaynarca’nın başrolünde olduğu ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinden ilk kareler geldi: O detay izleyicinin gözünden kaçmadı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasının ardından gözler başrol oyuncu Oktay Kaynarca’ya çevrilmişti. Yeni sezona ben bu cihana sığmam dizisi ile başlayacak olan usta oyuncudan ilk kareler geldi.

01.07.2022-13:21 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-13:46)

Ekranların sevilen isimlerinden Oktay Kaynarca, sevenlerinin karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizsisinin final yapmasının ardından hangi projede rol alacağı merak konusu olan Kaynarca, kısa bir süre önce proje tasarımını kendi üslendiği Ben Bu Cihana Sığmam dizisi ile ekranlara döneceğini açıklamıştı. Sete çıkan projeden ilk kareler gelmeye başladı. 

Ben Bu Cihana Sığmam dizisinden ilk kare geldi 

Aksiyon ve macera severlerin merakla beklediği Ben Bu Cihana Sığmam dizisinden ilk kareler gelmeye başladı. Setten gelen ilk karelerde İstanbul çekimlerinin ardından hikayenin yurtdışında geçen bölümlerini çekmek için ipek yolunun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’ya gidecekleri belirtildi. 

Ben Bu Cihana Sığmam

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal