Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi yayın tarihi belli oldu mu?

Usta oyuncu Oktay Kaynarca’nın başrolünde olacağı yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediyor. Peki Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi yayın tarihi belli oldu mu? Yanıtları haberimizde bulabilirsiniz.

21.05.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-11:55) Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi yayın tarihi belli oldu mu?

Ekranların en sevilen oyuncularından birisi olan Oktay Kaynarca, bir süredir uzak kaldığı dizi dünyasına yeniden geri dönüyor. Çeşitli nedenlerden dolayı ekranlardan bir anda kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra ekranlardan bir süre uzak kalmayı tercih eden Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazsam adlı yeni bir diziyle beraber yeniden izleyenlerle buluşacağı öğrenildi. Peki Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi yayın tarihi belli oldu mu?

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam’ın ne zaman başlayacağı konusunda ‘’ Peki Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi yayın tarihi belli oldu mu?’’ soruları dizi severler tarafından tartışılıyor. Haziran ayında çekimlerine başlanacağı söylenen Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin Eylül veya Ekim aylarında ekranlarda olacağı tahmin ediliyor.

Oktay Kaynarca yeni dizisi

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi yayın tarihi belli oldu mu?

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yaşanmazken, iddialı dizinin ATV ekranlarda olacağı öğrenildi. Alican Yaraş ve Yusuf Alp’in yazdığı dizide Oktay Kaynarca sürprizi bol bir karaktere hayat verecek. Kaynarca’nın hayat vereceği karakterin isminin ise Cezayir olacağı öğrenildi.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal