Baba oğul kavgasında ipler gerildi: Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e dava açtı

Sanat camiasının seçilen isimlerinden İbrahim Tatlıses, bir süredir büyük oğlu Ahmet Tatlıses’le aralarında geçen kavgayla gündemde. Babası tarafından para avcısı olarak suçlanan Ahmet Tatlıses, imparatora dav açtı. İşte detaylar…

01.07.2022-12:27 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-12:39)

Geçtiğimiz yıllarda silahlı saldırıya uğrayan ve başından yaralanan İbrahim Tatlıses, uzun süre yoğum bakımda kaldı. Oldukça zorlu dönemler geçiren İmparator, o dönemlerde büyük oğlu Ahmet Tatlıses’in, kasasını boşaltmaya çalıştığını belirtti. Geçtiğimiz babalar gününde oğlu hakkında söyledikleri ile gündem olan İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses ile davalık oldu. 

Ahmet Tatlıses babasına dava açtı

İmparator İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki sular durulmuyor. Usta sanatçının hasta olduğu dönemde oğlu Ahmet Tatlıses tarafından dolandırılmaya çalıştığı iddiası ortalığı karıştırdı. Babasının sözleri karşısında soluğu mahkemede alan Ahmet Tatlıses, dava açmaya hazırlanıyor. 

Babalar gününde yaptığı paylaşım ve açıklamalarıyla gözleri bir kez daha üzerine çeviren usta sanatçı İbrahim Tatlıses’ten oğlu Ahmet Tatlıses’e ağır ithamlar gelmişti. Yapılan açıklamaların üzerine hem sosyal medya hem de magazin gündemi adeta savaş alanına dönmüş tarafların ne diyeceği dört gözle beklenir hale gelmişti. Açıklama üstüne açıklama gelmiş ortalık yangın yerine dönmüştü. Tam sular duruldu derken açılan dava usta sanatçı İbrahim Tatlıses’i çılgına çevirdi.

Haksız suçlamalarla karşı karşıyayım

Magazin gündemine bomba etkisi yaratan Tatlıses ailesinde krizin ardından açıklama yapan Ahmet Tatlıses’in avukatı; "Müvekkil Ahmet Tatlıses , babası İbrahim Tatlıses ile aralarında özellikle son dönemde kamuoyuna yansıyan İbrahim Tatlıses tarafından yöneltilen haksız suçlamalar ve ağır ithamlar sonucunda babasının, çevresindeki aileden olmayan art niyetli şahıslar tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiği bu durumun farkında olmayıp doğru olanı tahlil edemediği düşüncesine kapılmıştır’’ dedi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal