Ahmet Tatlıses kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses’ten oğlu Ahmet Tatlıses'e ihanet suçlaması

Geçtiğimiz pazar günü Babalar Günü kutlanırken bu güzel günde ir paylaşım yapan İbrahim Tatlıses, yaptığı paylaşımla birlikte ortalık karıştı. Ünlü şarkıcının eski eşi Adalet Sara bu paylaşım üzerine cevap verince kıyamet koptu.

21.06.2022-01:31 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-01:31) Ahmet Tatlıses kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses’ten oğlu Ahmet Tatlıses'e ihanet suçlaması

Magazin dünyasında sular durulmuyor. Ünlüler arasında yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklendi. İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses aleyhinde kullandığı ifadeler magazin gündemine bomba gibi düştü. Bütün basın dünyası bu konuyu konuşurken ünlü şarkıcı Tatlıses'in Babalar gününde yapmış olduğu bir paylaşım ortalığın karışmasına neden oldu. İbrahim Tatlıses yaptığı paylaşımda“baba candır babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır” ifadelerine yer verdi. Bu paylaşıma Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara “babalar günüymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun, anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız, oğlan, üvey, öz ayırımı yapmadan sevgisini kuruşunu pay edenlerin. Namus davası diye annesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin! Baba gibi annelerin günü kutlu olsun” dedi. Bu olayın ardından İbrahim Tatlıses bir açıklama yaparak oğlu hakkında herkesi şaşırtan suçlamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses'ten şok suçlamalar

Eski eşinden gelen paylaşım üzerine İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü. Oğlu hakkında açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır. Hiçbir evladımı mağdur etmedim. Ben hiçbir kadını mağdur etmem Perihan savaş da olmak üzere.”

İbrahim Tatlıses

Ardından yapmış olduğu açıklamada oğlu Ahmet suçlayan İbrahim Tatlıses bu konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Ben Adalet Hanım’dan 45 senedir ayrıyım. Bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o, yedi tane dükkan verdim. En güzel dükkanları batırdı. Bir insana yedi dükkan verirsin yedisi de batar mı”

70 yaşında olmasına rağmen hala sahneye çıktığını vurgulayan İbrahim Tatlıses, ne zaman para kazansa ortalığın karıştığını ifade etti. Bunun üzerine İbrahim Tatlıses, “Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım? Varımı yoğumu veriyorum yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım para kazanmaya başladım yine başladılar. Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı uğraşayım ne yapayım artık. Merhamet edin bana biraz. Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç” şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses'ten Şok Açıklamalar

 “İhanete uğradım”

İbrahim Tatlıses'in Adalet sarıdan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses herkesi şaşkına çeviren ifadelerde bulundu. Oğlu hakkında şok suçlamalarda bulunan İbrahim Tatlıses konu hakkında son olarak şu ifadelerde bulundu:

“Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanete uğradım, ihanete. Ben vuruldum, direk şirkete gidip kasayı boşalttı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor. Neden benim ellerim kasılıyor. Hep içime atıyorum. Adalet Hanım senin ben de ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim, oturuyorsun” 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal