Oktay Kaynarca yeni dizisi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? Oktay Kaynarca hayranlarına sevindiren haber! Çok az kaldı

Son olarak rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi ile ekranlarda olan Oktay Kaynarca’nın hayranlarına sevindirici bir haber geldi. Başarılı oyuncunun yeni dizi hazırlıkları içinde olduğu öğrenildi. Peki, Oktay Kaynarca yeni dizisi belli oldu mu, ne zaman başlayacak?

07.04.2022-00:20 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-13:50) Oktay Kaynarca yeni dizisi belli oldu mu, ne zaman başlayacak? Oktay Kaynarca hayranlarına sevindiren haber! Çok az kaldı

ATV ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'da oynayan Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca, sevenlerine ve hayranlarına müjdeli bir haber verdi. Diziden ayrıldıktan sonra yeni bir projede rol alıp almayacağı merak edilen Kaynarca'nın tekrar ATV ile anlaştığı öğrenildi. Yeni projeye onay veren Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi için hazırlıkların tam gaz sürdüğü öğrenilirken, sevenleri başarılı oyuncunun hangi diziyle ekranlara geleceğini merak ediyor. Bir süre önce Onur Tan ve Seyfi Şahin ile 'Güzel Adamlar' adını verdikleri bir yapım şirketi kuran Oktay Kaynarca, kendi şirketinin ilk dizisinin hazırlıklarına da başlamış oldu. ATV yönetimi ile bir anlaşma yapan ünlü oyuncunun çekilecek dizide başrol oynayacağı söylendi.

Oktay Kaynarca yeni dizisi belli oldu mu, ne zaman başlayacak?

Oktay Kaynarca yeni dizisi belli oldu mu, ne zaman başlayacak?

Edinilen bilgilere göre Oktay Kaynarca, yeni dizisinin hazırlıkların şimdiden başlarken dizinin Eylül ayında ekranlara geleceği öğrenildi. Onur Tan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu da Alican Yaraş ile Yusuf Reha Alp'in kaleme alacağı aktarıldı.

Dizinin hikayesi ile ilgili henüz net bilgiye ulaşılamadı fakat senaryo çalışmalarının devam ettiği dizinin yeni sezonun lokomotifi olacağı söyleniyor. Dizide rol alacak olan kadro ile ilgili titiz bir çalışmanın yürütüldüğü öğrenilirken, dizinin aksiyon severlerin ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerinin beklentisini karşılayacağı şekilde tasarlandığı da gelen diğer bilgiler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal