Oktay Kaynarca Açıkladı: EDHO Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz hafta beklenen bölümü yayınlanmamıştı. Dizinin yayından kaldırıldığı konuşulurken Oktay Kaynarca EDHO’nun yeni kanalda yayınlanacak mı? Sorusunu cevapladı.

22.01.2021-15:13 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-09:53) Oktay Kaynarca Açıkladı: EDHO Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Salı akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz hafta beklenen bölümü yayınlanmamıştı. Dizinin yayından kaldırıldığı konuşulurken Oktay Kaynarca EDHO’nun yeni kanalda yayınlanacak mı? Sorusunu cevapladı. 

ATV ekranlarının en sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz hafta yayınlanması beklenen yeni bölümün son anda iptal edilmesi sonucu, hayranları büyük hayal kırıklığına uğradı. Dizinin yayınlanmaması ardından ortaya çıkan haberlere ise başrol oyuncusu Okay Kaynarca son noktayı koydu. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Twitter gündeminde olay yaratan EDHO, hayranlarını üzdü. Söylentilerin giderek arttığı dizi hakkında Oktay Kaynarca açıklamalarda bulundu. Kaynarca, geçtiğimiz gün reklam çekimi için Nişantaşı’nda görüntülendi. Bütün gün reklam çekimi için çeşitli mekanlar arasında koşuşturan Kaynarca, muhabirlerin de EDHO sorularını yanıtladı. Seyircinin merakla beklediği 200. Bölümün yayınlanması sonrası, dizi başka bir kanala mı geçti? Diye merak edildiği sorusu yöneltilen Kaynarca, herhangi bir kanal değişikliği yok dedi. 

YENİ BİR KANAL YOK 

Nişantaşı civarında gün boyu süren çekimlerin arasında, magazinci arkadaşları kırmayan ve merak edilen soruları cevaplayan Kaynarca, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisiyle ilgili fazla detay vermekten kaçınırken, dizinin başka bir kanalla yola devam etmesinin söz konusu olmadığını dile getirdi.

Dizinin hayranlarının en çok merak ettiği acaba dizi başka bir kanalda yeni bölümleriyle devam edecek mi? Sorusuna da açıklık getiren Kaynarca, "Artık başka kanalla mümkün değil, bitti diyerek, "Hayat bu belli olmaz" açıklamasında bulunup, açık kapı bıraktı. Kaynarca, güneş batana kadar süren çekimlerde Rus modelle objektiflere birbirinden farklı pozlar verdi.

EDHO hangi kanalda yayınlanacak?

EDHO NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?

Seyircinin merakla beklediği 200.bölümün yayınlanmasına saatler kala, reyting rekorları kıran EDHO’nun yayından kaldırıldığı iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan olay üzerine yapım ve kanal sessizliğini korurken, ilk açıklama dizide Hızır Çakırbeyli rolüyle adından sıkça söz ettiren Oktay Kaynarca’dan geldi. Kaynarca sosyal medya hesabından dizinin hayranlarında seslendi. Bir veda mesajı yayınlayan ünlü oyuncu,  “At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir” Cengiz Han....'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

OKTAY KAYNARCA’DAN DUYGU DOLU PAYLAŞIM

Sosyal medyadan gelen yorumların üzerine dizinin gidişatı ile ilgili açıklama yapan başarılı oyuncu daha sonrasında rol arkadaşlarına veda mesajı yayınlamıştı. Kaynarca’nın mesajında, ‘Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma...’ ifadeleri yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal