EDHO Ne Zaman Başlayacak, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon Ne Zaman?

ATV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), önceki haftalarda sezon finali yapmıştı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman?

17.09.2021-09:52 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-09:52) EDHO Ne Zaman Başlayacak, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon Ne Zaman?

Oktay Kaynarca ve pek çok başarılı ismin başrolünde yer bulmuş olduğu söz konusu dizi sezon finali yapmıştı. Sezon finali bölümünde kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu bir şekilde olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda elleri kolları bağlı bir biçimde kalmıştı. Peki, EDHO dizisi ne zaman başlayacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ATV ekranlarında yayınlanarak izlenen sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçmiş olduğumuz günler içerisinde nefes kesen bir bölüm ile sezon finali yaparak sezon arasına girmişti. Mayıs ayı içerisinde sezon finali ile izleyici karşısında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda da ATV ekranlarında olmaya devam edecek.

Yapımcılığını ATV'nin üstlenmekte olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hangi tarihte yeni sezona giriş yapacağı henüz net bir şekilde olacak şekilde açıklanmış değil. Fakat ATV dizilerinin genel olarak Eylül ayının ikinci haftasında yayınlanmaya başlaması nedeniyle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin eylül ayında ekranlarda olacağı ifadesi kullanılabilir. Sevilen dizinin 21 ya da 28 Eylül Salı günü gibi veya da bu tarihlere yakın bir tarih içerisinde ekranlarda olması öngörülüyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU NEDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz atv ekranlarında yayınlanarak büyük bir hayran kitlesine sahip bir dizidir. Senaryosunu Raci Şaşmaz ile birlikte Bahadır Özdener'in yazmış olduğu, baş rollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu ile birlikte Can Gürzap'ın paylaştıkları derin devlet ve mafya dizisidir. 

Türkiye'nin en güçlü ailesi olarak bilinen Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav bulunuyor: Avrupa'nın en büyük ailesi olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf hangi taraf olacak, dünyayı sömüren güçler mi yoksa onlara başkaldıran aile olan Çakırbeyliler mi?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCU KADROSU

- Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli)

- Sanem Çelik  (Ceylan Özsoy)

- Ali Sürmeli (Doğan Baba)

- Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli)

- Hüseyin Avni Danyal (Tufan)

- Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli)

- Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli)

- Turgay Tanülkü (Şahin Ağa)

- Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli)

- Engin Benli (Yaman Korkmaz)

- Emir Benderlioğlu (Behzat Façalı)

- Pelin Akil (Bahar)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal