Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihan Buruk’un kaç çocuğu var, Okan Buruk ile boşandı mı?

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile 17 yıldır evli olan Nihan Buruk’un Okan Buruk’tan ayrıldığı iddia edildi. Çiftin evliliklerini sonlandıracağı haberi sonrasında Nihan Buruk’un hayatı hakkında araştırmalar başladı. Peki Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihan Buruk’un kaç çocuğu var, Okan Buruk ile boşandı mı? İşte detaylar…

17.02.2024-16:37 - (Son Güncelleme: 17.02.2024-16:37)

Nihan Buruk’un 17 yıldır evli olduğu Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile boşandığı iddiası ortalığı karıştırdı. Nihan Buruk ile Okan Buruk’un anlaşarak boşandığı iddiasının ardından Nihan Buruk’un hayatı konusunda merak edilenler arttı. Konu hakkında her iki taraftan da resmi bir açıklama gelmemiş olsa da olay sosyal medyada gündem oldu. Peki Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihan Buruk’un kaç çocuğu var, Okan Buruk ile boşandı mı?

Okan Buruk ile Nihan Buruk boşandı mı?

Günaydın yazarı Bülent Cankurt’un iddiasına göre, Okan Buruk ile Nihan Buruk çiftinin yakın çevresi, ikilinin boşandığını öne sürdü. Boşanmanın nedeni konusunda ise yeterli bir bilgi elde edilemedi.

N

Nihan Buruk kimdir?

Moda dünyasının yetenekli isimlerinden biri olan Nihan Buruk, 1983 yılında doğdu ve kariyerine moda tasarımcısı olarak yön verdi.

Yeditepe Üniversitesi'nde Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde öğrenim gören Nihan Buruk, eğitimi sırasında Türkiye güzellik yarışmasına katıldı.

2003 yılında Almanya'da düzenlenen Top Model of the World yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekti.

Modellik kariyerinin yanı sıra, aynı dönemde Modda isimli televizyon programını sunarak medya ile de buluştu.

2007 yılında Yeditepe Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra modaya olan tutkusuna odaklanan Nihan Buruk, tasarımcı olarak kariyerine geri döndü ve başarılı bir adım atarak kendi markası olan Saint Nian'ı kurdu.

2007 yılında şu sıralarda Galatasaray teknik direktörü olan Okan Buruk ile evlenen Nihan Buruk’un bu evlilikten Ali Yiğit Buruk adında bir oğlu bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal