Defne Joy Foster’ın oğlu Can Kılıç Solmaz kimdir? Can Kılıç Solmaz kaç yaşında, babası kim?

2011 yılında hayatını kaybeden oyuncu Defne Joy Foster’ın oğlu olan Can Kılıç Solmaz’ın hayatı merak ediliyor. Peki Defne Joy Foster’ın oğlu Can Kılıç Solmaz kimdir? Can Kılıç Solmaz kaç yaşında, babası kim? İşte detaylar…

15.02.2024-12:31 - (Son Güncelleme: 15.02.2024-12:31)

Defne Joy Foster’ın oğlu Can Kılıç Solmaz’ın hayatı hakkındaki detaylar araştırma konusu oldu. Annesi 2011 yılında vefat ettiğinde 2 yaşında olan Can Kılıç Solmaz’ın babasının kim olduğu da ayrı bir merak konusu olmaya devam ediyor. Peki Defne Joy Foster’ın oğlu Can Kılıç Solmaz kimdir? Can Kılıç Solmaz kaç yaşında, babası kim? 

Can Kılıç Solmaz kimdir?

Defne Joy Foster'ın 2011 yılında vefat etmesinin ardından, oğlu Can Kılıç Solmaz 14 yaşına gelmiş durumda. Annesine olan benzerliği ile dikkat çeken Can Solmaz'ın son halini görenler, onu "Annesinin kopyası" olarak tanımlıyor. Defne Joy Foster, 2008 yılında İlker Yasin Solmaz ile evlenmiş ve çiftin 2009 yılında Can Kılıç adını verdikleri bir oğulları olmuştu. Can, annesini kaybettiğinde sadece 2 yaşındaydı.

Can Solmaz Kılıç

Oyuncu Defne Joy Foster kimdir?

Defne Joy Nayman Foster, 2 Eylül 1975 tarihinde Adana İncirlik Hava Üssü'nde doğan Türk görüntü yönetmeni, oyuncu, sunucu ve eski bir DJ'dir. Türk annesi Hatice Nayman ve ABD'li NATO subayı Steve Foster'ın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Ailesinin boşanması sonrasında annesiyle birlikte büyüdü. İlköğretimini İzmir Alsancak Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra, 1992 yılında İzmir Fatih Lisesi'nden mezun oldu ve daha fazla eğitim almamıştır.

Kariyerine ilk adımını 1996 yılında Kral TV'de VJ olarak atan Foster, daha sonra çeşitli müzik programlarında sunuculuk yapmıştır. Ardından dizi oyunculuğuna geçiş yaptı ve uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide Eda karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra bir süre tekrar televizyon programları sundu. Tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Ayrıca TRT'de yayınlanan "Çeyiz Şov"u ve Kanal 7'de "Zula" adlı programı sundu. Son olarak, Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katıldı.

Oyunculuk

1997: Ruhsar Konuk Oyuncu

2000: Beyaz Yalanlar Yardımcı Oyuncu

2000: Dadı Yardımcı Oyuncu

2003: Sihirli Annem Eda

2006: Selena Pandora

2007: Hayal ve Gerçek Yardımcı Oyuncu

Sunuculuk

Çeyiz Show

Çat Kapı

Bir İş İçin Lazım

NTV Yeşil Ekran

Uzman Avı

Zula

Yarışma

2002 : Altıncı His (Takım kaptanı)

2010-2011: Yok Böyle Dans (Yarışmacı)

Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 tarihinde yaşamını yitirdi ve Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi. Foster'in şüpheli ölümüyle ilgili araştırmalar hala devam etmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal