Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star eleme adayları kimler 13 Şubat 2024?

Survivor All Star’da eleme heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Avatar Atakan ve Hilmi Cem İntepe’nin yarışmaya dahil olmasıyla farklı bir boyuta geçen yarışmada dokunulmazlık oyunları sonrası belli olan eleme adaylarının kim olduğu merak ediliyor. Peki Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star eleme adayları kimler 13 Şubat 2024? İşte soruların yanıtları…

13.02.2024-17:03 - (Son Güncelleme: 13.02.2024-17:03)

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğuyla ekranlara gelen 2024 Survivor All Star’ta son oynanan dokunulmazlık oyununun ardından eleme adaylarının üçüncüsünün kim olduğu sorusu ada konseyinde yanıt buldu. Kırmızı takım ile mavi takım arasında devam eden mücadele, yarışmaya dahil olan eski şampiyon isimlerle beraber farklı bir seviyeye çıktı. Peki Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star eleme adayları kimler 13 Şubat 2024?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 2024?

Survivor’da son yayınlanan bölümde gerçekleşen dokunulmazlık oyununun kazananı Avatar Atakan ve Hilmi Cem İntepe ile kadrosunu güçlendiren kırmızı takım oldu. Böylelikle mavi takım eleme adayını belirlemek üzere konseyde oy kullandı.

Survivor Eleme Adayı

Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star’da son bölümde yapılan ada konseyindeki oylama sonucunda haftanın üçüncü elem adayı mavi takımdan Sahra oldu. Daha önce Aysu ve Pınar eleme adayları olarak belirlenmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal