Okan Buruk’tan takıma yerli neşteri: Kastamonu maçında çok farklı bir takım sahada olacak

Süper Lig’de son iki deplasmanda maçında da kazanamayan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un kadroda ciddi değişikliklere gideceği öğrenildi. Genç teknik adamın Türkiye Kupası’ndaki Kastamonuspor maçına çok farklı bir ilk 11’le çıkacağı ifade ediliyor. İşte detaylar...

18.10.2022-17:53 - (Son Güncelleme: 18.10.2022-17:53)

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında evinde Kastamonuspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Süper Lig’de son 2 deplasman maçında 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak taraftarını üzmüştü. Bu sonuçlarla zirve yolunda yara alan sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk’un Kastamonuspor maçına oldukça farklı bir ilk 11’ller çıkacağı ifade ediliyor. Genç teknik adamın bu maçta fazla forma şansı bulamayan isimleri değerlendireceği öğrenildi.

Okan Buruk’tan takıma yerli neşteri

Yarın oynanacak olan Kastamonuspor maçının son hazırlıklarını da tamamlayan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, kalede Muslera’nın yerine Okan Koçuk’a şans vermeyi planlıyor. Sarı kırmızılılarda ayrıca savunmada Nelsson'un yerine Emin, sol bekte Emre Taşdemir veya Kazımcan, orta sahada Berkan yarınki karşılaşmada görev yapacak. Hücum kanatlarında da değişiklik bekleniyor. 

Okan Buruk Kastamonuspor

Gomis ve Icardi yedek soyunacak

Sağ bekte Boey'yi dinlendirmek isteyen Buruk, burada Dubois'e şans verecek. İleri uçta da Gomis ile Icardi arasındaki rekabet, bu kez yerini Seferovic tercihine bırakacak. Okan hoca, İsviçreli santrforu yeniden kazanmak istiyor ve Kastamonu sınavını bir fırsat olarak görüyor. Ayrıca maçta skorun gidişatına göre genç stoper Metehan, yine genç orta saha oyuncusu Hamza Akman, kanatlarda da Rashica ve Yusuf Demir gibi yeteneklerin de oyuna dahil olması bekleniyor.

Karşılaşma yarın oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray Kastamonuspor ile 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 21.00’de Nef Stadyumu’nda karşılaşacak. Kazanan takımın 4. tura yükseleceği mücadele A Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal