09.09.2021-17:26 (Son Güncelleme:09.09.2021-18:07)


1

Türkiye Milli Takımı'nın son maçlarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Şenol Güneş ile yolların ayrılması planlanıyor. Milli Takım'ın başına ise genç teknik adam Okan Buruk'un getirilmesi planlanıyor.



2

Özellikle Hollanda karşısında alınan tarihi yenilginin ardından TFF'de hareketli saatler yaşanmaya başladı. Önce Amsterdam'da kalınan otelde TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetimin kendi içindeki toplantısında uzun uzadıya sorunlar masaya yatırıldı.



3

Morali bozuk olan ve motivasyonu kötü olan Şenol Güneş ile bu sabah bir görüşme olduğu aktarıldı. Görüşme sonrasında net bir açıklama yapılmazken, takımın yeni teknik direktör olarak en güçlü adayının ise Okan Buruk olduğu gelen önemli bilgiler arasında yer alıyor.



4

TFF'de yapılan görüşmeler sonucunda takımın başına gelecek yeni teknik adamın Okan Buruk olması yönünde yoğun bir fikir birliği olduğu öğrenildi.



5

Nihat Özdemir'in, Şenol Güneş ile uzun bir görüşme yaptığı öğrenildi.



6

TFF'nin kesinlikle yerli bir hocayı takımın başına getirmek istediği, bu doğrultuda da Okan Buruk ile çok ciddi bir şekilde ilgilenildiği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR