09.09.2021-16:33 (Son Güncelleme:09.09.2021-16:57)


1

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Josef de Souza'nın yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti. Futbolcunun yaptığı bazı transferler çok konuşulacağa benziyor.



2

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Josef de Souza'dan çok dikkat çeken açıklamalar geldi. Josef de Souza takımın yeni transferi Alex Teixeira ile ilgili de açıklamalara yer verildi. Josef de Souz Alex ile ilgili yaptığı açıklamalarda futbolcuyla önceden de tanıştığını ve dost olduklarını anlattı.



3

''Arabistan'dan Beşiktaş'a ilk geldiğim zaman bana karşı Beşiktaşlı taraftarların kafasında soru işareti vardı. Bu normal çünkü Fenerbahçe'de oynamıştım. Fenerbahçe'de oynadığım için bir önyargı da olabilir fakat bunu anlayabiliyorum.''



4

''Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir gruba düştük. Elimizden gelenin en iyisini yapıp gruptan çıkacağız.''



5

''Alex transferi biraz zor oldu. Alex'e daha yüksek teklifler vardı. Üst seviye oynamak, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordu. Ailelerimiz de tanışıyor. Çok yakın bir dostluğumuz var. Alex'de bu sebeplerden Beşiktaş'ı tercih etti.''



6

''Futbolu bıraktıktan sonra futbolla ilgili işlerle uğraşmak isterim. Alex transferinde kendimi denemiş oldum. Fenerbahçe'de oynamaya devam etseydim ya da takımda daha fazla kalsaydım, Türk olup, Milli Takım'da forma giyebilirdim. Fakat artık zaman yetmez. Böyle bir durumda buradayım.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR