Okan Buruk kötü haberi açıkladı: Galatasaray’a yeni transferden şok

Galatasaray’ın ara transfer döneminde transfer ettiği Serge Aurier’in arka üst adele grubunda zorlanma ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

16.02.2024-11:14 - (Son Güncelleme: 16.02.2024-11:14)

Sparta Prag maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yeni transfer Serge Aurier’in milli takımdan sakat döndüğünü ifade etmişti. Sarı kırmızılı takımdan da Aurier’in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. 

Serge Aurier’den kötü haber 

Haber7’de yer alan habere göre; Galatasaray’ın yaptığı açıklama şöyle:

"Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve Türkiye'ye geldiğinde sponsor hastanemiz Medicana'da yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

Serge Aurier

Okan Buruk kötü haberi açıkladı

Okan Buruk, Serge Aurier konusunda şu sözlere yer vermişti:

"Aurier'i finalden sonra hızlı bir şekilde getirip kadroya almak istiyorduk ama olmadı. Final maçında yaşadığı bir adale ağrısı vardı. Çok fazla maç oynamıştı. Buraya sakat olarak geldi. İkinci derece zorlanması var. Onun ne kadar sürede döneceğini, 2 hafta mı, 3 hafta mı bilmiyoruz. Onu doktorumuz açıklayacak. Beklentim bu onu maçta kadroya alıp, hafta sonu oynatabilmekti. Bu olmayacak ama onun yerine oynayacak arkadaşlarımız var. Bunları dert ve sorun etmeden yolumuza devam edeceğiz."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal