Okan Buruk: 'Hakem Maçın Altında Kaldı'

Medipol Başakşehir Teknik Patronu Okan Buruk, Galatasaray karşılaşmasının sonrasında konuştu.

21.09.2020-09:14 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-09:12) Okan Buruk: 'Hakem Maçın Altında Kaldı'

Medipol Başakşehir Teknik Patronu Okan Buruk, Galatasaray maçında aldıkları 2-0'lık mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Hakemin performansı ile ilgili konuşan Okan Buruk, "Hakem biraz maçın altında kaldı, bu kadar önemli karşılaşmayı kaldıramayacağını gösterdi" ifadelerini kullandı.

'DEJAVU YAŞIYORUZ'

Galatasaray'ı tebrik eden Okan Buruk, "Dejavu yaşıyoruz, aynı şeyleri geçen sezon da yaşayacağız. 17 maç sonra ilk oldu. Belli bölüm ler dersem doğru olmaz... İlk yarıda erken gol yedik, ikinci yarıda oyun bizdeydi ama az ürettik. 76'ya kadar Galatasaray'ı kendi sahasına yasladık ama skoru bulamadık, bir golü bulabilseydik her şey daha farklı olabilirdi. İkinci gol zaten sürpriz... Biz yaptığımız hamlelerde biraz daha ofansif hamleler yaptık ama skoru yapamadık. Galatasaray'a 76'dan sonra net pozisyonlar verdik. Galatasaray'ı kutluyorum" şeklinde konuştu.

'TAKIM ARASINDAN DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM'

Takım olarak zamana ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Buruk, "Bu maç çok kötü bir oyun diyemeyiz, büyük bölümde gole yakındık ama yapamadık. 76'dan sonra farklı bir oyun oldu. Belirli mevkilerde yeni transferlerimiz var, Milli Takım arasından sonra daha güçlü döneceğimizi düşünüyorum. Biraz zamana ihtiyacımız var" değerlendirmesini yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal