Oğuzhan Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oğuzhan Uğur mesleği nedir? Oğuzhan Uğur hayatı ve biyografisi

Siyaset dünyasından önemli isimleri ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programında ağırlayan Youtuber Oğuzhan Uğur’un hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oğuzhan Uğur mesleği nedir? İşte Oğuzhan Uğur hayatı ve biyografisi...

20.08.2022-13:54 - (Son Güncelleme: 20.08.2022-16:17) Oğuzhan Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oğuzhan Uğur mesleği nedir? Oğuzhan Uğur hayatı ve biyografisi

Youtube’da paylaştığı içeriklerle ve sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündem olan Oğuzhan Uğur, şu sıralarda sahibi olduğu Babala TV’nin Youtube kanalında yayınlanan ‘Mevzular Açık Mikrofon’ siyaset dünyasından önemli isimleri ağırlıyor. Programdaki sorularıyla gündeme gelen Oğuzhan Uğur’un hayatı ve biyografisi hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler araştırmalarına arama motorları üzerinden devam ediyor. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oğuzhan Uğur mesleği nedir?

Oğuzhan Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Terörist Abdullah Öcalan’ın ilk sorgusunu yapan Albay Hasan Atilla Uğur’un oğlu olan Oğuzhan Uğur, aynı zamanda yönetmenlik yapan Tuğrul Uğur’un da abisidir.

Üniversite eğitimine devam ederken  Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını üstlenen Oğuzhan Uğur, eğitimini Antalya Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünde tamamlamıştır. 

Oğuzhan Uğur

Oğuzhan Uğur mesleği nedir?

Üniversiteyi bitirdikten sonra bir süre sonra Youtube dünyasına adım atan Oğuzhan Uğur, 2017'de Budabi ve Onedio'nun YouTube kanallarında içerikler yapıp yayınlamıştır. Uğur daha sonra Babala TV adlı Youtube kanalında içerik üretmeye devam etmiştir. 

Oğuzhan Uğur, sosyal medya fenomenliği dışında oyunculuk ve müzisyenlik mesleklerini de yapmıştı. İşte Oğuzhan Uğur’un rol aldığı yapımlar ve müzikleri:

Filmler

- Ağır Abi

- Pişt

- Bizans Oyunları

- Kırk Yalan

- Borç Harç

Müzikler

- Madım mı? (2016)

- Kıskanç (2016)

- Bana Bunu Yapma (2017)

- Tarihi Çevir (2017)

- Çok Şükür (2012)

- Terbiyesizim (2012)

- Panpa (2012)

- Biyolojik Unsur (2015)

- Mağlubiyet (2016)

- Birinci Vazife (2013)

- İstemiyorum (2013)

- Sağ Salim (2014)

- Bal Prensesi (2014)

- Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal