Harbiye konserindeki görüntüleri gündem oldu! Beren Saat’ın o detayı hayranlarını endişelendirdi

Yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir yapımda rol arkadaşı olacak olan Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile beraber gittiği Harbiye konserindeki görüntüleri ile gündem oldu. Beren Saat’ın ayağının sarılı olması hayranlarını endişelendirdi.

19.08.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 19.08.2022-10:20)

Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile geçen yılların ardından yeni bir projede bir araya gelen Beren Saat’in yeni filminin çekimleri devam ediyor. İstanbul’dan sonra New York’ta devam edecek olan film çekimlerini yorgunluğunu atmak isteyen Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile beraber gittiği Harbiye konserindeki görüntüleri ile gündem oldu. Güzel oyuncunun ayağının sarılı olması hayranlarını korkuttu.

Beren Saat hayranlarını endişelendirdi

Eşi Kenan Doğulu ile beraber Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen konsere katılan Beren Saat’in konser sonrası sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğraf magazin dünyasının gündemine oturdu.

Beren Saat ayağı

Güzel oyuncunun bacağında sarılı olan sargı hayranlarının endişelenmesine sebep olurken, Beren Saat’in bacağının neden sarılı olduğu merak edildi. 

Sette yaşadığı bir kaza nedeniyle bacağına sargı sarıldığı iddia edilen Beren Saat’in ayağında yaşadığı bir ağrı sebebiyle bandaj taktığı kaydedildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal