Oğuzhan Koç'tan Aldatma İddialarına Yanıt!

Bir süredir oyuncu Demet Özdemir ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Oğuzhan Koç, önceki gün sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, hakkında çıkan aldatma iddialarına ise isyan etti.

24.07.2021-15:28 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-15:28)

Şarkıcı Oğuzhan Koç, konser için Çeşme'ye giderken, takipçileriyle soru cevap yaptı. Koç, müzik kariyeri, oyunculuk ve daha birçok sayıdaki soruya yanıt verdi.

İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşkı magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Her hareketiyle dikkat çeken ikili aldatma iddiasıyla gündeme geldi. Oğuzhan Koç, kendisi hakkında Özdemer'i aldattığını iddialarına sosyal medyadan ateş püskürdü. Paylaşımında 'İki like, biraz daha takipçi ve etkileşim almak için yapılan üçüncü sınıf, yalan dolu Instagram magazinciliğine ne yapıcağız? Uydura uydura takipçi topla, sonra araya bi terlik sanalet linki kaydır ve yolunu bul. Müthiş fikir! Yeni dünyanın ve sosyal medyanın ilk denekleriyiz. Hala ne kullanmayı biliyoruz ne de doğru faydanlanmayı. Bu parazit hesaplar da bu deneyin yan etkileri sanırım.' diyerek aldatma iddialarını yalanladı.


'BÖYLE'

Koç, takipçisinden gelen 'Demet ablayla aranız nasıl?' sorusuna ise el ele çekildikleri fotoğrafları paylaşarak 'Böyle' cevabını verdi.


DÜĞÜNDEKİ TARZLARI ÇOK BEĞENİLDİ

Bastık ile Akış'ın nikah törenine de birlikte katılan çift, şıklıklarıyla göz doldurmuştu. 36 yaşındaki Koç, aynı zamanda çiftin nikah şahitliğini de üstlenmişti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal