Öğrenciyi Kulaklarından Havaya Kaldıran Okul Müdürü Görevden Alındı

Çankırı'da bir ilkokulda İstiklal Marşı töreni sırasında bir öğrenciyi döven başka bir öğrenciyi de kulaklarından havaya kaldıran müdür yardımcısı açılan soruşturma sonucunda görevden alındı.

25.05.2019-14:33 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-17:58) Öğrenciyi Kulaklarından Havaya Kaldıran Okul Müdürü Görevden Alındı

Çankırı'da bir ilkokulda, İstiklal Marşı töreni sırasında kürsüye çıkardığı öğrencilere şiddet uygularken görüntülenen okul müdürü Ö.Ü., hakkında açılan soruşturma çerçevesinde görevden alındı.

8 Mart günü olan olayda Çankırı'daki Yukarıöz İlkokulu'nda okul müdürü Ö.Ü. çocukları darp ederken görüntülendi. Müdür okul çıkışı İstiklal Marşı töreninde kürsüye çağırdığı öğrencilere şiddet uyguladı. Bir velinin cep telefonu ile kaydettiği olayda Ö.Ü., iki öğrenciye peş peşe tokat atarken, başka bir öğrenciyi de kulaklarından tutup havaya kaldırdı.

İstiklal Marşı için sıraya geçen diğer öğrencilerin gözü önünde meydana gelen olay ile alakalı görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Olay büyük tepki topladı.

BAKANLIK: GÖREVDEN ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığı da mesele ile alakalı yazılı açıklama yaptı. Müdürün görevden alındığını, hakkındaki adli sürecin de sürdüğü söylenen açıklamada şöyle denildi:

"Çankırı'daki bir ilkokulumuzda öğrenci velisi tarafından görüntülenen ve televizyon haberleriyle basına yansıyan vahim görüntülerle alakalı olay 8 Mart 2019 cuma günü meydana gelmiştir. Olayla alakalı olarak Bakanlığımız müfettişleri tarafından başlatılan inceleme/soruşturma neticesinde söz hususu kişinin yöneticilik görevi üzerinden alınmış olup, hakkındaki adli süreç sürmektedir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal