Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Nasıl giyinen kadınlardan hoşlanır? Oğlak burcu erkeği özellikleri neler? Nasıl kadınlara aşık olur?

08.05.2018-17:40 - (Son Güncelleme: 11.05.2021-17:05) Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Oğlak burcu erkeği özellikleri neler? sorularının cevabını merak edenler hemen gelsin. Oğlak burcu erkeğinin tüm sırlarını açıklıyoruz...

OĞLAK BURCU ERKEĞİ VE GENEL ÖZELLİKLERİ

Oğlak burcu erkekleri, diğer burçlara mensup erkeklerden hemen ayırt edilebilir. Oğlak burcu erkekleri espri yetenekleri yüksek, ciddi ve karizmatik erkeklerdir. Bunun yanında egosu yüksek olmadan, kendilerine olan tam güvenleri ile ayırt edilebilmektedir. Çevrenize baktığınızda ortamı gözlemleyen ve gizemli bir erkek görebilirsiniz. Bu özellikleri sebebiyle de çevresindeki temkinli davranmaya zorlayan oğlak burcu erkekleri, çevrelerinde büyük bir saygı uyandırmaktadır.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ KENDİNE GÜVENİR

Oğlak burcu erkekleri, kendine güvenen insanları yarı yolda bırakmayı sevmez ve kendine güvenen kişileri sürekli çevresinde bulundurur. Güven duydukları ve onlara güvenen kişileri hayatlarında daha fazla bulundurur. Oğlak burcu erkekleri hiçbir ortamda kendilerine güvensiz ya da silik bir durumda bırakmaz. Oldukça hırslı olan oğlak burcu erkekleri, yapamazsın, kelimesini hakaret olarak algılayabilir. Rekabet duyguları oldukça gelişmiştir.

OĞLAK BURÇLARI GENEL OLARAK HIRSLI VE İNATÇIDIR

Oğlak burcu erkekleri, hırslı ve inatçı bir yapıya sahip oldukları için şayet bu duygularını kendileri için iyi olana yönlendirirse yapamayacakları şey yoktur. Ancak başarı için bir amaca ihtiyaçları olduğu da bilinmelidir. Hedefleri olan ve hedeflerini doğru analiz edebilen oğlak burcu erkekleri, oldukça disiplinli davranabilir.

Mantıksız olan şeylerden hoşlanmayan oğlak burcu erkekleri, akla yatkın olmayan duygularını devre dışı bırakmaktadır. Oğlak burcu erkekleri bazen oldukça sinirlenebilir. Ancak değer verdiği kişiye, ne olursa olsun zor durumda gördüğünde elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sevdiği kişiyi pohpohlayan ya da öven bir karakterde değildir. Sevgisini davranışları ile göstermeyi sevmektedir.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ NASIL GİYİNEN KADINLARDAN HOŞLANIR?

Oğlak burcu erkeği nasıl giyinen kadınlardan hoşlanır? diye soruyorsanız, bir oğlak erkeğini etkilemeye çalışıyorsunuz demektir. Umuyoruz ki aşırı dekolteden, ben buradayım diye bağıran kıyafetlerden, abartılı saç ve makyajdan uzak duran birisinizdir. Çünkü oğlak burcu erkeği daha ciddi bir görünüme sahip, zarif kadınlardan hoşlanır.

Klasik giyim tarzının asaleti, oğlak burcu erkeğini mutlaka cezbedecektir. Tabi klasik derken her gün bankacı ya da holding sahibi gibi giyinmenizi kastetmiyoruz. İlla ki spor giyindiğiniz zamanlar da olacaktır. Ama öyle zamanlarda da abartıdan ve gösterişten uzak durmalısınız. Yani kısaca oğlak burcu erkeği sade, zarif ve şık giyinen kadınlardan hoşlanır.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ NASIL KADILARA AŞIK OLUR?

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlara aşık olur? sorusuyla meşgulse kafanız, sıkı durun sorunuzun cevabı bizde.

Bir zarif kadınlar,

İki ağır başlı kadınlar,

Üç güven veren kadınlar… diye uzar bu liste. Biraz seçici ve zor beğenen bir izlenim yaratabilir ama özet geçecek olursak, laubali olmayan, girdiği ortamlarda duruşuyla takdir toplayan, saygılı, nerede ne yapması gerektiğini bilen, gündelik ilişkilerle işi olmayan, kendisini sarıp sarmalayacak ve kalitesi her halinden belli olan kadınlardan hoşlanır. Çünkü oğlak burcu erkeği olmak demek mantıklı olmak demektir.

OĞLAK BURCU ERKEĞİNİ NASIL ETKİLEYEBİLİRİM?

Ailesini önemsediğinizi belli ederek başlayabilirsiniz işe. Çünkü oğlak burcu erkeği yani bay mantık, hayatına alacağı insanı evlilik düşüncelerine ve ailesiyle olan ilişkisine bakarak seçer. Ailesine çok değer verdiği için evleneceği insanın da ailesiyle iyi geçinmesini, yaşlandıklarında ailesiyle ilgilenmesini bekler. Ama içinizden gelmiyorsa ailesini önemsiyor gibi davranmayın. Çünkü oğlak erkeği rol yaptığınızı fark eder. Hem fark etmese bile kimsenin hayalleriyle oynamaya gerek yok değil mi?

Ciddiyetinizle, zarafetinizle, karşı cinsle aranıza koyduğunuz mesafeyle ve evlilik kurumuna çok değer veriyor oluşunuzla oğlak burcu erkeğini kolayca etkileyebilirsiniz. Yapmacık olmadan tabii… He bir de evlilik kurumuna çok önem verdiğinizi belli etmeye çalışırken evlilik meraklısı imajı çizmemeye dikkat edin.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ AŞIK OLDUĞUNU NASIL BELLİ EDER?

Oğlak burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder?

Oğlak burcu erkeği dürüstlüğü ve mantıklı yaklaşımları sebebiyle, ne olacaksa olsun diye düşünür ve ufak oyunlarla aşkını hissettirmek yerine pattadak söyler hislerini. Tabi öncesinde sizi bir süre uzaktan izleyip kendisine uygun olduğunuza inandıysa.

Ayrıca hislerini açıkça söylemeden önceki süreçte, size duygusal yanını hafif hafif hissettirmeye de başlayabilir. Oğlak burcu erkeği duygusallığını etrafındaki sıradan insanlara asla belli etmez. Size belli ediyorsa vardır illa ki bir sebebi.

Eğer oğlak erkeği size gerçekten aşık olduysa ve bunu size açıkça söylediyse korkmayın. Oğlak burcu erkeği kolay kolay yalan söylemez. Hele ki böyle konularda… Zira mantığı ona, sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma komutunu doğarken vermiştir.

OĞLAK BURCU SEVERSE NASIL DAVRANIR?

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun cevabından sonra oğlak burcu severse nasıl davranır ona bakalım. Oğlak burcu severse nasıl davranır? İlişkilere bakış açısı nedir? Mutlu olabilir miyim? Bu ciddi ve işkolik adamdan yolun başındayken vaz mı geçmeliyim? diye kara kara düşünüyorsanız, hemen bu korkularınızı çöpe atın, benzin döküp yakın ya da, eter koklatıp bayıltın. Bir şekilde etkisiz hale getirip kendinizden uzaklaştırın yani. Çünkü oğlak burcu erkeği severse tam sever. Yüreğine dokunmayı başarabildiyseniz size en kralından romantizm de yaşatır, sizinle birlikte eğlenmeyi de becerir.

Diğer burç erkeklerinde göremeyeceğiniz kadar da sadıktır.

Mantık delisi oğlak burcu erkeği gerçekten sevip, size güvenebileceğine emin olduğunda, duygularını gül yapraklarıyla başınızdan aşağı dökebilir.

Oğlak burcu ideal bir aşık,

İyi bir koca

Ve muhteşem bir baba adayıdır…

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal