Oğlak Burcu Erkeğinin Özellikleri

Oğlak burçları 23 Aralık - 20 Ocak tarihleri arasında doğmuşlardır. Yönetici gezegeni Satürn'dür. Öncü burçlardan biridir. Anlaştığı burçlar başak, yengeç, boğa burçlarıdır. Anlaşamadığı burçlar ise ikizler, yay, koç burçlarıdır.

29.07.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-10:43) Oğlak Burcu Erkeğinin Özellikleri

Ketumlukları ve ciddiyetiyle bilinen oğlak burçları kendi içlerinde hayatı yaşamayı severler. Dışarıdan sert ve mesafeli gözüken oğlak burçlarının kalbi pamuktandır. Sosyalleşmeyi çok sevmeyen oğlak burçları pek yalnızda kalmazlar. Tanıştığı insanlarla dost oldukları için mutlaka yanlarında birileri vardır. Arkadaşlarıyla sırdaş olan oğlak burçları çok iyi sır saklarlar. İş konusunda oldukça disiplinli ve azimli olan oğlak burçları kendisine verilen işleri en iyi şekilde yapmayı isterler ve yaparlar. Oldukça başarılı kimselerdir. İtibar düşkünü kimseler olarak anılır. Disiplin onların olmazsa olmazıdır. Planlı hareket ederler.

Oğlak burcu erkeğinin özellikleri ?

Dışarıdan oldukça sert görünen oğlak burcu erkeği aslında içlerinde merhametli ve oldukça naif bir kişi saklarlar. Her soruna sonuç odaklı bakar ve her zaman haklı çıkar. Aile onlar için çok önemlidir. Ailesi ve evine bağlıdırlar. Gösterişten uzak ve sadeci kişilikleri vardır. Yaptıkları işleri en iyi şekilde yapar ve bunu kimseye duyurmazlar. Gösteriş onların sevmediği bir durumdur. Güvenilir kimselerdir. Asla yarı yolda bırakmazlar. Verdikleri sözlerin arkasında durmak onlar için çok önemlidir. Dakik insanlardır bekletmekten hoşlanmazlar. Her şeyi kolay kolay kabul edip inanmazlar ama kabul edip inandıkları bir durum varsa sonuna kadar arkasında dururlar. Çok sahiplenen bir burçtur. Oğullarıyla araların hep bir mesafe olur. Planlı hareket etmeyi severler aniden çıkan sürprizlerden hoşlanmazlar. İzole yaşam onlar için büyük keyiftir. Evde vakit geçirdikleri zaman aşırı mutlu olurlar.

Oğlak burcu erkeği giyim tarzı

İşlerine bağlı olan oğlak burcu erkeği giyimde de ciddi kıyafetler giymeyi severler. Koyu renkler giymekten hoşlanırlar. Takım elbiseler, smokinler, frak gibi ciddi kıyafetler hoşlarına gider.

Oğlak burcu erkeğinin aşk hayatları

Her şeyde olduğu gibi oğlak burcu erkekleri aşk hayatlarında da oldukça ciddilerdir. Birlikte olacağı kişiyle ciddi düşünür. Sevdiği kişiyle evlenmek güzel bir yuva kurmak ister.  Güvenilir kimseler olmasından dolayı sevdiği insanı da yarı yolda bırakmazlar. Sevdikleri onlar için değerlidir. Aileye düşkün olan oğlak burçları birlikte olacağı kişinin de aile bağlarının güzel olmasını ister. Bir günlük değil ömürlük bir birliktelik yaşamak isterler.

Oğlak burcu erkeğinin olumlu yönleri

Çok güvenilir olması oğlak burcunun karakteristik özelliklerindendir.  Güven veren duruşuyla karşısındaki insanları etkiler. İşlerinde oldukça planlı ve her işi halletmede mükemmeliyetçi olmaları çalıştığı ortamda hayranlık uyandırır.

Oğlak burcunun olumsuz yönleri

Katı ve soğuk tavırları dışarıdan görenlerde ön yargı yaratır. Herkesle içli dışlı olmaktan hoşlanmaz. Her zaman mesafelidir. Kendi oğluna bile. Cimrilikleriyle bilinirler. Disiplin onlar için oldukça önemlidir. İşlerinde oluşacak bir sorunda sinirlenmeleri mümkündür. Duygularını çoğu zaman belli edemez ketumdurlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal