NYM coin nedir? NYM coin projesi ve yol haritası

Gündemde yer alan ve sık sık herkesin mutlaka duyduğu konular arasında kripto paralar yer almaktadır.Bu konulara bir yenisi daha ekleniyor.Yeni çıkacak olan NYM coin şimdiden merak konusu oldu bile. NYM coin nedir?NYM coin projesi ve yol haritası nasıldır?İşte yeni coin hakkında merak edilenler..

13.04.2022-23:50 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-23:50) NYM coin nedir? NYM coin projesi ve yol haritası

Gündemde yer alan ve sık sık herkesin mutlaka duyduğu konular arasında kripto paralar yer almaktadır.Bu konulara bir yenisi daha ekleniyor.Yeni çıkacak olan NYM coin şimdiden merak konusu oldu bile.9 Şubat 2022 tarihinde Coinlist'te ön satış olarak sunulan NYM Tokeni 14 Nisan ve 15 Nisan 2022 tarihleri arasında saat 10.00 zamanı Gateio'da Coinlist opsiyon fiyatı olan 0,5 dolardan ön satışa çıkmış olacak.

NYM COİN

NYM Coin Nedir?Yol izlenimi nasıldır?

NYM Network,ağ katmanından başlayarak uygulama katmanına kadar,tümüyle gizlilik yaparak merkezi olmayan ve tokenize olmuş bir protokoldür.NYM coin'i kullanacak olan kişiler,gizlilik ağ yapısı sayesinde,gözetlendiğine dahir endişelerde bulunmayacak.İnternet kullanımı yapan kullanıcıların normalde gizliliği korunması gerekirken,ihlal edildiği için,NYM ağında internet ağınızda giren çıkan her kötü ağ kullanıcılarına karşı koruma sağlamaktadır.Bu token sayesinde kullanıcılar gönül rahatlığı ile bilgilerini şifreleme elde edebilirler.Ayrıca NYM  blok zincirinde onaylayıcı olan kişilerin ödüllerini ödemekte'de kullanılmaktadır.

NYM tokeni,15 Nisan 2022 tarihinde Gateio Borsasında yer almıştır. Gateio Borsasına katılım sağlayarak üyelik yaptıktan sonra ön satışına dahil olarak,listeler asıldığında alım satımda bulunabilirsiniz.

Opisyon 1’de satılan toplam arzın %5’i 50 milyon adet tokenin kilidi açılmıştı ancak hiçbir şekilde listelenmediği için kullanıcılarında cüzdanında kalmış bulunmaktadır. 

Kullanıcıların gizliliği sayesinde NYM coinin çok tutulacağı gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal