Golem coin nedir? Glm coin projesi ve yol haritası

Gündemde yer alan ve sık sık herkesin mutlaka duyduğu konular arasında kripto paralar yer almaktadır.Merak edilen coin'ler arasında ise bu aralar Golem coin araştırılmaktadır.Peki Golem coin nedir?Glm coin projesi ve yol haritası nasıldır?sayfamızda detaylar yer almaktadır.İncelemek için göz atmanız yeterli.

12.04.2022-00:42 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-00:42) Golem coin nedir? Glm coin projesi ve yol haritası

Günümüzde çok meşhur olan kripto paralara gün geçtikçe yenileri eklenmektedir. Ethereum ağında işlem yapan Golem coin şimdiden merak konusu olmuş gözüküyor. Ethereum ağında bir token olan Golem coin,dijital dünyaya hizmet vermek için oluşturulmuş olan bilgisayarların arasındaki eşleşme protokolüdür.Sistem içerisinde değişik bilgisayar ağları kullanarak işletim hizmetlerini vermeyi amaçlayıp karşılığı olarak'da Golem coin kazanılmaktadır.

Golem Coin Nedir?

Golem 2014 yılında İsviçre'de pyton temeli olarak aktif hale gelmiştir.Julian Zawistowski ve Piotr Janiuk tarafından 2018 senesinde Ethereum ağıyla birlikte sistem blok zincirine devredilmiştir.Dünyanın bir çok yerinde kullanılan bilgisayar ağların tek bir alanda toplanmasını sağlamaya yarayan bir organizasyondur.Sistem içerisinde tek bir otorite bulunmamakla birlikte her Golem kullanıcısı sistem içerisinde önem arz etmektedir.İhtiyaç duymuş olanlara yedek işlemci vermenin yeni halidir.Tıpkı Uber gibi mülklerin başkaları tarafından kullandırılmasına benzer.Başka bir örnekte kiralık kullanan sanal sunuculara benzer.

Golem coin geleceği ve yorumlanması

Oluşturulan sistem ile bir çok bilgisayar kullanan kişilerin beğenisini almış durumda.Son dönemlerde yer alan en iyi projeler arasında yer almaktadır.İnternet kullanıcılarının en çok çekindiği Ddos saldırılarının önünde duracak gibi gözükmektedir.Bilgisayarların uğramış olduğu tehlikeli saldırılar sırasında sistem dışı zamanlarında Golem sunmuş olduğu dağınık ağ hizmetiyle piyasada başa geçecek gibi gözükmektedir.Sistem içerisinde fiyatlanma durumları kullanıcılar yönünden belirlenmektedir.Sunucularda ciddi zararlara yol açan siber saldırıların maddi hasarları ise Golem ağı fiyatlandırmaları ile kıyaslanma yapıldığı zaman gayet uygun ve ulaşılabilir olmaktadır.

Önümüzdeki zamanlarda Beta sürümüne geçiş sağlayacak olan Golem Web 3.0 ın getirmiş olduğu tüm faydayı ekosisteme sağlamış olacaktır.Golem Network Token kısalması olarak geçen GNT,son dönem zamanlarında düşüş göstermiş olsa da piyasadaki en eski coinler arasında yer almaktadır. Golem 2022 yılında hedef olarak gösterilen 1 USD’ye ulaşarak kapatılması bekleniyor.

Golem Coin nasıl alınır?

Golem Coin Bithumb, Binance, Huobi, Upbit, Okex, Bittrex, Poloniex olmak üzere toplam 7 borsada işlem görmekte. Buralardan almak için ise üye olunması ve hesapta USDT yada BTC aktarımı yapmalısınız.

golem coin nedir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal