N'Sakala: 'Beni Başakşehir de Çok İstiyor'

Yalnızca Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif gelmediğini de söyleyen N'Sakala, Başakşehir'in de kendisi çok istediğini fakat henüz kesin bir karar vermediğini belirtti.

08.05.2020-12:23 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-12:21) N'Sakala: 'Beni Başakşehir de Çok İstiyor'

Hangi kulübe transfer olacağı en çok merak edilen futbolculardan biri olan Fabrice N'Sakala, hakkında yapılan transfer dedikodularıyla alakalı önemli açıklamalar yaptı.

'BAŞAKŞEHİR BENİ ÇOK ARIYOR'

N'Sakala, "Evet genelde Fenerbahçe'den ve Beşiktaş'tan bahsediyorlar. İsim olarak geçmeyen kulüpler de var mesela Başakşehir beni çok arıyor. İyi bir iletişimdeyiz ama biliyorsunuz ocak ayında Fenerbahçe'den iyi bir teklif aldım fakat şimdi her şey değişti. Aslında nereye gideceğimi düşünmekle çok vakit harcamıyorum çünkü şu anda ilk seçeneğim Alanya. Fakat hırslıyım bu nedenle sezonun sonunda ne olacak göreceğiz. O zaman ne yapacağıma karar vereceğim." ifadelerini kullandı.

'BEŞİKTAŞ'A GİDİP GİTMEYECEĞİMİ BEN DE BİLMİYORUM'

Birkaç gün önce Beşiktaş asbaşkanı ve futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ'ın telefonla konuk olduğu bir spor programında N'Sakala ile iletişime geçtiklerini fakat henüz bir sonuç olmadığına ilişkin verdiği demeç ile ilgili da açıklama yapan deneyimli sol bek, "Evet Beşiktaş ile bir görüşmem oldu çünkü Sergen hocayı iyi tanıyorum. Sanırım herkes onu tanır çünkü Alanya'daydı ve konuşmak daha kolay. Benim profilimi, nasıl oynadığımı, düşünce tarzımı beğendiğini söylüyorlar. Benim için bu iyi bir şey çünkü bu büyük bir kulüp, onlara karşı çok saygı duyuyorum. Ama oraya gidip gitmeyeceğimi ben bile bilemiyorum. Şu ana kadar sadece benim ne istediğimi konuştuk ve ben şu anda sezonuma odaklandığımı ve başka bir kulüp hakkında düşünmek istemediğimi söyledim. Ama elbette büyük bir kulüp tarafından aranmak bir zevktir. Hepimiz bunun için çalışıyoruz. Bakalım sonra ne olacak." değerlendirmesinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal