Norveç Maçının Yıldızları Karşılaşmayı Değerlendirdi

A Milli Takımımızın 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde karşı karşıya geldiği Norveç maçının yıldızları olan Çağlar Söyüncü ve Ozan Tufan, 3-0'lık galibiyette gollerimizi kaydeden oyuncularımız maç sonu açıklamalarında bulundu.

28.03.2021-10:43 - (Son Güncelleme: 28.03.2021-10:43) Norveç Maçının Yıldızları Karşılaşmayı Değerlendirdi

İspanya'da Malaga'da Norveç ile karşı karşıya gelen Milli Takımımız, sahadan 3-0 galip ayrılırken karşılaşmadaki gollerimizi Ozan Tufan (2) ve Çağlar Söyüncü kaydetmişti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan maçın kahramanları yapmış olduğu açıklamalarda Dünya Kupası'nın en büyük hedefleri olduğunu vurguladı.

Çağlar Söyüncü, Norveç karşılaşmasının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bizim için "korkuyor" gibi bir algı oldu. Biz kimseyi büyük de görmüyoruz, küçük de görmüyoruz. Rakibimize iyi çalıştık. Hocamızın verdiği taktiklere yönelik oynadık. Allah'a şükür her şey yolunda gitti. Şu anda ilk hedefimiz Letonya maçı. Dünya Kupası'na gitmeyi çok istiyoruz. Bütün turnuvalara talibiz. Gidip kalitemizi göstereceğiz. Bundan başka başarı da, mutluluk da yok. ' şeklinde konuştu 

Karşılaşmada Norveç ağlarına gönderdiği 2 harika gol ile yıldızlaşan Ozan Tufan ise maç sonu basın mensuplarına yapmış olduğü açıklamalarda ;

' Bu gol vuruşları için özel olarak çalışıyoruz ve meyvesini bu maçlarda yiyoruz. Ben de attığım gollerden dolayı çok mutluyum. Ben iki yönlü oynamayı seven bir futbolcuyum ve kendimi hem savunma hem hücum için zorluyorum. Sadece savunma yaptığımda futboldan keyif almıyorum. Gol atma becerim de bu sayede ortaya çıkıyor. Bunu yaparak arkadaşlarıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal