Nihat Hatipoğlu program başına ne kadar para kazanıyor? Nihat Hatipoğlu aylık kazancı 2022

Her sene Ramazan ayı geldiğinde merak edilen konulardan birtanesi'de , televizyon programı sunan Nihat Hatipoğlu 'nun yıllık kazancı ne kadar olacak?sorusu.1 ay boyunca tv 'de görüceğimiz Nihat Hatipoğlu'nun merakla beklediğiniz kazancını sizler için sayfanın devamında yazmış bulunmaktayız.

01.04.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-14:18) Nihat Hatipoğlu program başına ne kadar para kazanıyor? Nihat Hatipoğlu aylık kazancı 2022

1955 Diyarbakır doğumlu olan Nİhat Hatipoğlu,liseyi bitirdikten sonra Ankara Üniversitesinde İlahiyat Fakültesini kazanmış ve kariyerinin başlamasında ilk adımı atmış olmuş.Ülkemizin bir çok yerinde seminerler ve konferanslar düzenmiştir. Profesör doktor unvanıyla her yıl ramazan ayı boyunca sahurda  tv programı düzenleyip sohbetler gerçekleştirmektedir.Her hafta ATV kanalında ''Nihat Hatipoğlu ile Sohbetler'' programındada yer almaktadır.Peki her kesin merak ettiği o konuya gelecek olursak.

nihat hatipoğlu

Nihat Hatipoğlu ne kadar ücret kazanıyor?

Nihat Hatipoğlunun bu yılda ATV programında yer alacağı kesinleşmiş durumda.Hem sahurda hemde iftar sunacak olan Nihat bey ne kadar ücret alacağı konusunda resmi hiç bir bilgi paylaşımı daha yapılmamıştır. Öğrendiğimiz tahminler ve duyumlar üzerine sizlerle ne kadar ücret aldığını paylaşıyoruz.

Geçmiş yıllarda 600 bin lira kazandığını açıklaya Nihat Hatipoğlu'nun ,2022 yılında'da bu ücretlere benzer bir ücret alacağı konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal