Nihat Hatipoğlu Berat Kandili gecesi duası

Şaban ayının en önemli gecelerinden biri olan Berat Kandili gecesinde Nihat Hatipoğlu Berat Kandili gecesi duası en çok merak edilen dualardan biri oldu. İşte 17 Mart akşamı idrak edilecek olan Berat Kandili'nde Nihat Hatipoğlu'nun Berat Kandili duası..

16.03.2022-11:34 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-11:35) Nihat Hatipoğlu Berat Kandili gecesi duası

Üç ayların ikicisi olan Şaban ayının en önemli gecelerinden biri olan Berat kandili bu yıl 17 Mart akşamı idrak edilecek. Şaban ayının 15. gününü 16. gününe bağlayan gecede ibadetlerini eksiksiz yerine getirmek isteyenler Nihat Hatipoğlu duası araştırmaya başladı. 

Nihat Hatipoğlu Berat Kandili gecesi duası

 Nihat Hatipoğlu Berat Kandili gecesi duası

İslam alimleri genel olarak Berat Gecesi’nde kaza namazı borcu olanların iki rekat kaza namazı kılmalarının sevabının ömür boyu kılınacak olan nâfile namazlardaki sevaplardan daha fazla olacağını söylerler.

Amel defterinin yazıldığı gece olarak bilinen Berat Kandili gecesi kılınan 100 rekatlık namazın idrak edilmesi halinde kişinin şehitlik mertebesine nâil olacağı söylenir. Berat Kandili akşamı kaza namazı kılmak isteyen vatandaşlar ise Nihat Hatipoğlu’nun Berat kandili duasını dinleyerek aynı duayı dile getirmek istiyorlar. 

İşte Nihat Hatipoğlu'nun Berat Kandili gecesinde en çok dile getirdiği duası

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal