NFT Özelliğine Sahip Legend of Ymir Geliyor!

Legend of Ymir, WeMade tarafından tanıtıldı ve NFT özelliği ile birlikte geliyor. Unreal Engine 5 oyun motorunu kullanan oyun, çok oyunculu yapısıyla diğer birçok oyundan sıyrılıyor.

07.01.2022-14:11 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-18:01)

GameFi mantığı artık iyice hayatımızın içine girmeye başladı. Para ödeyerek kazanma mantığı yerini par kazanmak için oynama mantığına bırakıyor. Bu da birçok büyük firmanın artık stratejilerini değiştirmesi anlamına geliyor. Hali hazırda metaverse tanımıyla kendisini tanıtan hayli oyun bulunuyor. Star Atlas, The Walking Dead, Illuvium, AXIS bunların arasında en çok bilinenlerdendir. Güney Koreli oyun geliştiricisi WeMade, Legend of Mir serisini genişletmek için tuşa bastı. Legend of Ymir'i tanıtım demosuyla birlikte oyuncuların beğenisine sundu. Oyunun en önemli özelliğiyse yüksek boyutlu yapısının yanında kripto para ve NFT kazanma şansının bulunması.

NFT EDİNME ŞANSIYLA GELİYOR

WeMade, The Legend of Mir 2, The Legend of Mir 3 ve Mir 4 gibi oyunlarıyla tanınıyor. Yeni oyun Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriliyor. Lumen ve Nanite ile birlikte Epic Games'in MetaHuman teknolojileri de oyunun geliştirmesinde kullanılıyor. Mir 4 hali hazırda NFT özelliğini bulunduruyor. Oyuncular karakterlerini NFT haline getirip satarak para kazanabiliyorlar. Legends of Ymir de blok zincir teknolojisine ve NFT'ye sahip olduğu açıklandı.  


İSKANDİNAV MİTOLOJİSİNİ KONU ALACAK

Mir 4 zaten NFT özelliğini bulunduruyorken yapımcıların neden yeni bir oyuna gittiği sorgulanabilir. Özellikle yapılan oyunların ikisinin de çok oyunculu RPG oyunları olması bu konunun açıklık getirilmesini önemli kılıyor. Oyunun grafikleri, en önemli husus olacak gözüküyor. Unreal Engine 5 gibi üst düzey bir oyun motorunu kullanan oyun, çok oyunculu oyunlardan beklenmeyecek bir görselliğe sahip. Aynı zamanda bundan önce Kore ve genel olarak Asya mitolojisine odaklanan yapım, bu sefer oyunu İskandinav miti üzerinden ilerletecek. Daha önce Assassin's Creed ve God of War serileri de kendi oyunlarını İskandinav mitolojisine taşıdı. Bu da İskandinav mitolojisinin ne kadar popülerleştiğini gösteriyor. Oyunun henüz oyun içi oynanış videosu yayınlanmadı.

NFT ÖZELLİĞİNE SAHİP OYUNLAR

NFT sayesinde oyun dünyası da bir anda tahmin edilemeyecek boyutlara ilerledi. Sandbox ve Decentraland, Minecraft'ın izinden giderek yaratıcılık ve keşfetme üzerine kurulu bir dünya inşasında bulunuyor. Star Atlas ise AAA oyun olarak diğer kripto para metaverse oyunlardan ayrılıyor. 2022'de en çok tercih edilecek metaverse oyunlar için haberimize bakabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal