30.12.2021-12:09 (Son Güncelleme:20.01.2022-14:56)


1

EMBER SWORD

EMBER SWORD

Sandbox multi oyunculu oyun olan Ember Sword, hızlı dövüş sistemiyle öne çıkıyor. Oynaması ücretsiz ve tarayıcı üzerinden oynanabilir. Yıllar içerisinde çok iyiye gitmesi bekleniyor.



2

MY NEIGHBOR ALICE (ALICE)

MY NEIGHBOR ALICE (ALICE)

Sanal adaların satın alındığı bu oyunda eşya toplayıp inşa etme sistemiyle para kazanılabilir. Çok oyunculudur. NFT toplayıp takas etmek, satmak oyunun dinamikleri arasındadır. Alice şu an 12,50 dolar seviyesindedir.



3

BLOKTOPIA

BLOKTOPIA

Polygon blok zinciri üzerinden yapılan Bloktopia'nın amacı sanal gerçeklik deneyimini bu evrene taşımaktır. FPS bakış açısına sahip oyunda para kazanılabiliyor. Şu an fiyatı 0,68 TL'dir.



4

POLKACITY

POLKACITY

Sanal bir şehir kurup bu şehirdeki ürünlere yatırım imkanı sunan Polkacity, yatırım yapılan her şeyi oyuncunun cüzdanına NFT olarak ekleyecek. POLC şu an 11 TL'den satılıyor.



5

AXIE INFINITY

AXIE INFINITY

Karakter geliştirip satılan bu oyun hali hazırda oynanabilir seviyede ve Binance'de listelenmiş durumdadır.



6

STAR ATLAS (ATLAS)

STAR ATLAS (ATLAS)

2022 ilk çeyrekte çıkması beklenen oyun, metaverse coinler için bir sıçrayış olarak bekleniyor. AAA seviyesinde piyasaya sürülecek. Uzayda gezegen keşfedip gezegeni geliştirdikten sonra NFT olarak satılabilme mantığı bulunuyor.



7

MANA

MANA

Şu an en çok tercih edilen ve hali hazırda birçok yatırımcının para kazandığı bu oyun, Minecraft mantığında ilerliyor.



8

SAND

SAND

Sandbox evreninde geçtiğimiz ay 400 bin dolara yat satıldığını söylemek, ne kadar karlı bir iş olduğunu gösteriyor.



9

SUPER GALACTIC

SUPER GALACTIC

UFO Gaming'in oyunlarından biri olan Super Galactic, dijital süper askerlerle savaşma temalıdır. Ethereum ağı üzerine inşa edilidir.



10

LEAGUE OF KINGDOMS

LEAGUE OF KINGDOMS

Dünyanın ilk blok zincir temelli online oyunlarından biridir. Oyunda krallıklar inşa edilip ya yapay zeka canavarlarla savaşılır ya da diğer kullanıcıların krallılarına saldırılır. Alınan araziler direkt olarak NFT olmaktadır. Oyun şu an Android, IOS ve PC'de bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR