Netflix Zeytin Ağacı dizisi ne zaman başlıyor? Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Zeytin Ağacı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Zeytin Ağacı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Netflix’in Türk yapımı dizisi Zeytin Ağacı’nın ilk görüntüleri izleyenlerle buluştu. Peki Netflix Zeytin Ağacı dizisi ne zaman başlıyor? Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte dizinin merak edilen detayları...

18.07.2022-17:32 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-17:32)

Türk yapımlarıyla son zamanlarda yakından ilgilenen Netflix’in yeni Türk dizilerinden birisi olacak olan Zeytin Ağacı dizisinin ilk fragmanı izleyenlerle buluştu.  Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği dizinin ilk görüntülerini izleyen dizi severler Zeytin Ağacı dizisinin ne zaman başlayacağını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Netflix Zeytin Ağacı dizisi ne zaman başlıyor? Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Netflix Zeytin Ağacı dizisi ne zaman başlıyor? 

İlk fragmanı yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi, 28 Temmuz 2022 Perşembe günü Netflix platformunda yayınlanmaya başlayacak. 

Zeytin Ağacı dizisi

Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir?

Ada, Leyla ve Sevgi üniversitede başlamış olan arkadaşlıklarını halen devam ettiren üç kızdır. Ada, önemli bir cerrah, Sevgi ise azimli ve hırslı bir avukat olmuştur. Grubun üçüncüsü Leyla ise arkadaşlarının aksinde bir hayat sürerek çalışma hayatına girmemiştir. 

Hayatlarına mutlu mesut devam eden bu üçlünün arkadaşlık bağının en büyük sınavı Sevgi’ye kanser teşhisi konunca yaşanacaktır. Kansere yakalanan Sevgi, Ada’nın hastaneye yatma isteğini geri çevirir ve Leyla’dan Zaman isimli bir adamın yanına kendisini götürmesini ister. Ada ve Leyla her ne kadar Sevgi’yi tedavi olmak ikna etmeye çalışsa da yaptıkları sonuçsuz kalmış ve Ayvalık’ta bulunan Zaman adındaki adamın yanına bir yolculuk yapacaktır. 

Zeytin Ağacı dizisi oyuncuları kimlerdir?

Zeytin Ağacı dizisinin oyuncuları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’tan oluşuyor. 


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal