Netflix Kül filmi oyuncuları kimler? Netflix Kül filmi ne zaman başlayacak? Netflix’in yeni Türk yapımı Kül’ün çekimleri başladı.

Netflix’in yeni Türk yapımı film Kül’ün çekimleri an itibariyle başladı. Başrollerinde önemli isimlerin yer aldığı Kül filminin ne zaman başlayacağı merak konusu. Peki Netflix Kül filmi oyuncuları kimler? Netflix Kül filmi ne zaman başlayacak? İşte film hakkında merak edilenler...

18.07.2022-12:33 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-12:33)

Türk yapımlarına son zamanlarda daha fazla önem vermeye başlayan Netflix, yeni bir Türk filminin ilk adımlarını attı. Netflix’in yeni Türk yapımı film Kül’ün çekimleri an itibariyle başladı. Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu, yönetmenlik koltuğunda Erdem Tepegöz’ün oturduğu, senaryosunu ise Erdi Işık’ın yazdığı Kül filminin ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyen film severler arama motorları üzerinden bu yönde araştırmalar yapıyor. Peki Netflix Kül filmi oyuncuları kimler? Netflix Kül filmi ne zaman başlayacak?

Netflix Kül filmi oyuncuları kimler?

Netflix’in yeni Türk filmi Kül’ün başrollerinde Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür olacak. Filmde Alperen Duymaz Metin Ali isimli bir marangozu, Funda Eryiğit ise bir yayınevi sahibinin eşi olan Gökçe karakterine hayat verecek. Mehmet Günsür’ün hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Netflix Kül filmi

Netflix Kül filmi ne zaman başlayacak?

Netflix’in yeni Türk filmi Kül’ün ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Filmin en geç Eylül veya Ekim aylarında Netflix platformunda olması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal