Zeytin Ağacı nerede çekiliyor? Konusu ne? Oyuncuları kimler?

Netflix’in Türk yapımı yeni dizisi Zeytin Ağacı hakkında çeşitli araştırmalar yapılıyor. Peki Zeytin Ağacı nerede çekiliyor? Konusu ne? Oyuncuları kimler? Dizi hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

08.07.2022-09:31 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-09:31) Zeytin Ağacı nerede çekiliyor? Konusu ne? Oyuncuları kimler?

Son zamanlarda Türk yapımlarına daha fazla önem vermeye başlayan Netflix en yeni Türk yapımlarından Zeytin Ağacı dizisini yayınlamaya hazırlanıyor. OGM Pictures’in yapımcısıı olduğu ve yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yapacağı Zeytin Ağacı dizisi hakkında pek çok konuda araştırma yapılıyor. Zeytin Ağacı dizisi konusu ve oyuncuları araştırmaların zirvesinde yer alıyor.  Peki Zeytin Ağacı nerede çekiliyor? Konusu ne? Oyuncuları kimler?

Zeytin Ağacı dizisi konusu nedir?

Ada, Leyla ve Sevgi üniversitede başlamış olan arkadaşlıklarını halen devam ettiren üç kızdır. Ada, önemli bir cerrah, Sevgi ise azimli ve hırslı bir avukat olmuştur. Grubun üçüncüsü Leyla ise arkadaşlarının aksinde bir hayat sürerek çalışma hayatına girmemiştir. 

Zeytin Ağacı dizisi

Hayatlarına mutlu mesut devam eden bu üçlünün arkadaşlık bağının en büyük sınavı Sevgi’ye kanser teşhisi konunca yaşanacaktır. Kansere yakalanan Sevgi, Ada’nın hastaneye yatma isteğini geri çevirir ve Leyla’dan Zaman isimli bir adamın yanına kendisini götürmesini ister. Ada ve Leyla her ne kadar Sevgi’yi tedavi olmak ikna etmeye çalışsa da yaptıkları sonuçsuz kalmış ve Ayvalık’ta bulunan Zaman adındaki adamın yanına bir yolculuk yapacaktır. 

Zeytin Ağacı dizisi oyuncuları kimlerdir?

28 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak olan Zeytin Ağacı dizisinin oyuncuları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’tan oluşuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal