Netflix Uysallar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix Uysallar konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix uygulaması üzerinden Uysallar dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İzleyiciler merakla dizinin ne zaman yayınlanacağını, kadrosunda hangi oyuncuların olduğunu merakla araştırmaya başladı. Uysallar dizisinin konusu ne olacak? Dizi ne zaman yayınlanmaya başlanacak? Dizinin tüm detayları haberimizde.

13.03.2022-20:46 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-15:29) Netflix Uysallar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix Uysallar konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix üzerinden 30 Mart tarihinde yayınlanacağı belirtilen dizinin oyuncu kadrosu ve konusu izleyicilerde merak uyandırmayı başardı. Yapım şirketini Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin güçlü bir kadro ile seyirciyle buluşması planlanıyor. Dizinin güçlü kadrosu ise şimdiden izleyicilerin dikkatini çekeceğini gösteriyor. İşte dizinin detayları haberimizde.

Netflix Uysallar Dizi Kadrosu

Uysallar dizisi kadrosu kimlerden oluşuyor, konusu nedir?

Uysallar dizisi senaristi Hakan Günday tarafından yapılan açıklamayla bir aile komedisini konu alacağı açıklandı. Dizinin Onur Saylak'ın gözünden anlatılarak 8 bölümlük bir mini dizi olacağı biliniyor. Dizinin güçlü kadrosu ise şu şekilde; başrollerini Öner Erken, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel paylaşıyor. Bu isimlerin yanında ise kadroda Umut Yeşildağ, Nilay Yeral, Bilyana Jovanovska, Serkan Altunorak, İbrahim Selim ve Nezaket Erden de yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal