Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar göğüs dekolteli elbisesiyle instagramda şov yaptı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın gözde karakteri Asuman'a hayat veren ünlü isim Hazal Çağlar, güzelliği ile izleyenleri mest etmeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Hazal Çağlar'ın göğüs dekoltesi görenleri şaşırttı. Hazal Çağlar'ın sosyal medya paylaşımı haberimizde.

13.03.2022-20:27 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-17:29) Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar göğüs dekolteli elbisesiyle instagramda şov yaptı

Son günlerin popüler dizisi Gönül Dağı bozkırın hikayeleriyle her hafta Cumartesi günü seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizinin başarılı oyuncu kadrosunda yer alan Asuman karakteri ile diziye dahil olan Hazal Çağlar, beğenileri toplamaya devam ediyor. Hazal Çağlar'ın sosyal medyada gündeme gelen fotoğrafları çok konuşuldu. İşte Hazal Çağlar'ın yok artık dedirten kareleri. 

Hazal Çağlar dekolteli fotoğraflar

Hazal Çağlar'ın etkileyen karesi 

Güzel oyuncu başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra sosyal medyada da gündeme gelmeye devam ediyor. İnstagram hesabı üzerinden dekolteli paylaşım yapan Çağlar, yorum ve beğeni yağmurun tutuldu. 

Hazal Çağlar dekolteli fotoğraflar

Gönül Dağı dizisinde Asuman karakteriyle alakası olmayan fotoğraf karesi Hazal Çağlar'ın farkı ile konuşuldu. Gerçek hayatla alakası olmayan karaktere hayat vermesi de çok konuşulan konular arasında yerini aldı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal