Uğur Yücel Atv yeni dizisi Hakim dizisi kadrosuna katıldı

ATV ekranlarında seyirciyle buluşmak için hazırlık yapan Hakim dizisinin dev kadrosu açıklandı. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan Hakim dizisine sevilen ünlü isim dahil oldu. Hakim dizisinin kadrosunda Uğur Yücel katıldı. İşte Hakim dizisinin oyuncu kadrosu hakkında detaylar haberimizde.

13.03.2022-20:02 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-20:07) Uğur Yücel Atv yeni dizisi Hakim dizisi kadrosuna katıldı

Your Honor'dan ülkemize uyarlama olan Hakim dizisi ATV ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Çekimleri henüz başlamayan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler herkes şaşırttı. Dev oyuncu kadrosu ile ekranlara gelecek Hakim dizisinin kadrosuna Uğur Yücel dahil oldu. Hakim dizisinin kadrosu haberimizde. 

Uğur Yücel Hakim dizisine dahil oldu

Hakim dizisinin kadrosu belli oldu! 

Yapımcılığını Limon Film'in yaptığı, yönetmenliğini Erkan Tunç'un üstendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in uyarladığı Hakim dizisi için heyecanlar artmaya başladı. Merakla beklenen Hakim dizisinin kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Burak Dakak, İlayda Alişan ve Eslem Akar'ın yer aldığı dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Çekimleri kısa süre sonra başlayacak Hakim dizisine usta oyuncu Uğur Yücel dahil oldu. En son Kırmızı Oda dizisinde ekranlara gelen Yücel'in sevenleri geri sayım yapmaya başladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal