Netflix Bridgerton 3.sezon ne zaman çıkacak?

Netflix'in en sevilen yapımları arasında yer alan Bridgerton dizisi 3. ve 4. sezon onayını beraber aldı. Netflix'te 2. sezonu yayınlanacak olan Bridgerton dizisi merakla beklenmektedir. İlk sezonuyla rekorlar kıran Bridgerton dizisinin üçüncü sezonun ne zaman başlayacağı merak edildi. Peki Bridgerton dizisinin 3. sezonu ne zaman başlayacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

24.03.2022-23:42 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-23:42) Netflix Bridgerton 3.sezon ne zaman çıkacak?

Netflix'te yayınlanmaya başladığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Bridgerton dizisinin 2. sezonu yayınlanacak. 3. ve 4. sezon içinde onay alan Bridgerton dizisi Chris Van Dusen tarafından oluşturulmuş, Shonda Rhimes tarafından ise yapımcılığı üstlenilmiştir. Julia Quinn'in romanlarından uyarlanan Bridgerton dizisinin heyecanla beklenen ikinci sezonu 25 Mart Cuma günü Netflix'te yayınlanmaya başlayacak. Bridgerton dizisinin ikinci sezonu başrol oyuncusu Jonathan Bailey'in canlandırdığı Anthony Bridgerton'un etrafında geçecek ve sevgilisi Kate Sharma rolünü ise Simone Ashley canlandıracaktır. İlk sezonunda büyük beğeni toplayan Rege-Jean Page ise 2. sezonda yer almayacaktır. 

Bridgerton dizisinin 2. sezonu 25 Mart'ta başlayacak

Bridgerton dizisi 2. ve 3 sezon onayını aldı

25 Mart Cuma günü ikinci sezonuyla yayınlanmaya başlayacak Bridgerton dizisinin sevenlerine ikinci müjde geldi. Bridgerton dizisi 3. ve 4. sezon onayını aldı. Netflix'in verdiği onaydan sonrası Shonda Rhimes bu olayın hemen uyarlanan romanın kalitesinden hem de dizideki ekibin başarısından kaynaklandığını söyledi. 

Grey's Anatomy, Scandal, Private Practive ve Gilded Lilys gibi yapımlarda sıkça adından söz ettiren Shonda Rhimes, Netflix ile 2017 yılında 100 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamasıyla büyük yankı uyandırmıştı. Rhimes'ın Netflix için ilk yapımı olan Bridgerton dizisinin ilk sezonu bu yatırımın doğru olduğunu kanıtlamış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal