Bridgerton 2. Sezon Olacak mı?

Netflix'in sevilen dizisi Bridgerton'ın ilk sezonu platformun en çok izlenen dizileri arasında yer aldı. 1. sezonunun sona ermesinin ardından izleyiciler, 2. sezonun gelip gelmeyeceğini merak ediyordu. Peki Bridgerton 2. sezon olacak mı? İşte detaylar...

04.02.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-11:05) Bridgerton 2. Sezon Olacak mı?

Amerikalı senaryo yazarı Shonda Rhimes, Grey’s Anatomy, Scandal, How to Get Away with Murder  gibi yapımlarla son zamanların en çok beğenilen yazarı haline gelmişti. Gösterdiği başarının ardından Netflix ile uzun süreli bir anlaşma imzalayan ünlü senarist, 25 Aralık'ta Bridgerton ile izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Netflix yapımı olan Bridgerton, izleyiciler tarafından yoğun ilgi alan dizilerden biri oldu. İlk ayında 63 milyon kişi tarafından izlenen dizinin 2. sezonu en çok araştırılan konulardan oldu. Peki Bridgerton 2. sezonu olacak mı? Bridgerton 2. sezonu ne zaman?

BRIDGERTON 2. SEZONU NE ZAMAN?

Yoğun ilgi gören Bridgerton için izleyicisini sevindirecek haber geldi. 2. sezon onayı alan dizinin çekimlerine ilkbaharda başlanacağı duyuruldu. Serinin ikinci kitabı olan Anthony Bridgerton, takip edilerek senaryo yazılacak.

2. sezonu bir video aracılığıyla duyuran Netflix, çekimler için ekibin yeniden Birleşik Krallık'ta bir araya geleceğini de duyurdu. Ancak dizinin ne zaman yayınlanacağına ilişkin bir bilgi paylaşılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal