Nergis Nesrullayeva kimdir, nereli, kaç yaşında? Cem Belevi İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile mi aldattı?

Ünlü şarkıcılar Cem Belevi ile İrem Derici’nin ilişkisinde Nergis Nesrullayeva çatlağı yaşandığı iddiaları magazin dünyasını kasıp kavurdu. Peki Nergis Nesrullayeva kimdir, nereli, kaç yaşında? Cem Belevi İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile mi aldattı? İşte konu hakkında son gelişmeler...

09.05.2022-13:05 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-13:35) Nergis Nesrullayeva kimdir, nereli, kaç yaşında? Cem Belevi İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile mi aldattı?

Ünlü şarkıcı Cem Belevi ile sevgilisi ve meslektaşı İrem Derici olan ilişkisinde Nergis Nesrullayeva çatlağı yaşanıyor. Cem Belevi İrem Derici ilişkisini bitiren kişi olduğu iddia edilen Nergis Nesrullayeva’nın hayatı ve kariyeri magazin dünyasının en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Peki Nergis Nesrullayeva kimdir, nereli, kaç yaşında? Cem Belevi İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile mi aldattı?

Nergis Nesrullayeva kimdir, nereli, kaç yaşında?

Best Model yarışmasında yer alan Nergis Nesrullayeva, en çok tanınan mankenler ve modellerden birisi olarak dikkat çekiyor. Koronavirüs salgını döneminde eğitim almış olan Nergis Nesrullayeva’nın ‘’nergisnesrullayeva’’ adıyla kullandığı Instagram hesabında yaklaşık olarak 20 bin kişilik takipçisi bulunmaktadır. Nesrullayeva daha önce İşte Benim Stilim programında da yarışmıştı.

Nergis Nusrellayeva

Cem Belevi İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile mi aldattı?

İrem Derici, şarkıcı sevgilisi Cem Belevi’nin Nergis Nesrullayeva ile kendisini aldattığını doğruladı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘’Saltanat sona erdi 'çeyrek popçu'. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" ifadeleriyle ilişkisini bitirdiğini açıkladı.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal