Nemlendirici Peeling Maske Tarifi

Cildimiz gün içerisinde maruz kaldığı etkenlerden dolayı nemini kaybeder. Bu yüzden daha solgun ve sert bir yapıdadır. Bu yapıdan kurtulmak için cildinizin nemli olmasına dikkat etmeniz gerekir. İşte cildinizi nemlendirecek maske tarifi...

15.06.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-11:46) Nemlendirici Peeling Maske Tarifi

Cildin üzerinde bulunan ölü deri sizi olduğunuzdan daha bitkin gösterebilir. Aynı zamanda ölü deri oldukça pürüzlü bir görünüme neden olur. Nemli bir cilde sahip olmak için düzenli olarak cilt bakımınza dikkat etmeniz gereklidir.

CİLDİ CANLANDIRACAK MASKE TARİFİ

Cildin canlı gözükmesi için neme ihtiyacı vardır. Bunu sağlamak için çok para harcamanıza gerek yok. Cildinizi canlandırmak için yapabileceğiniz en basit tarif bal ve karbonat ile yapabileceğiniz maskedir. 1 yemek kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı karbonatı koyu bir kıvam haline gelene kadar karıştırın. Daha sonra bu maskeyi yüzünüze dairesel hareketler ile uygulayın. 10 dakika bekletip ılık su ile durulayın.

Farklı maske tarifi olarak ise Türk kahvesi ve soda karışımı yapabilirsiniz. 1 yemek kaşığı Türk kahvesini birkaç damla soda ile macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Dairesel hareketler ile yüzünüze uyguladığınız karışımı yaklaşık on dakika beklettikten sonra ılık su ile yüzünüzü durulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal