Necmettin Erbakan’ın yakın arkadaşı Necmettin Aydın kararını verdi: ‘Oyumu Cumhur İttifakı adayına vereceğim’

Necmettin Erbakan’ın yakın dostlarından birisi olan Necmettin Aydın, tedavi gördüğü hastanede yerel seçimde kime oy vereceğini söyledi. Aydın, oyunu Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok’a vereceğini belirtti.

30.03.2024-10:15 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-16:36) Necmettin Erbakan’ın yakın arkadaşı Necmettin Aydın kararını verdi: ‘Oyumu Cumhur İttifakı adayına vereceğim’

Milli Görüş Platformu Sözcüsü ve Saadet Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın, yarın yapılacak yerel seçimde hangi partiye oy vereceğini açıkladı. Aydın, oyunu Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’a vereceğini söylerken Milli Görüşçülere de oylarını Cumhur İttifakı’na vermeleri çağrısında bulundu.

‘Ambulansla giderek oyumu Altınok’a vereceğim’

Hastanede olduğunu belirten Aydın, "Ambulansla gidip oyumu Sayın Altınok’a atacağım inşallah” şeklinde konuştu. Aydın, bu kararını şu sözlerle açıkladı: “Öncelikle Merhum Erbakan Hocamız bize şunu öğretti: 'İslam’da cihat ibadetlerin zirvesidir, bugün ise en büyük cihat siyasettir ve bütün gücümüzle, canla başla hakkın hakim olması için çalışmaktır ve her bir oy atom bombası gücündedir.' İşte atacağımız oy bu kadar kıymetlidir, atom bombası gücündedir."

Aydın, "Pazar günü İstanbul’u Kurum’un Ankara’yı Altınok’un kazanması, Cumhur İttifakı'nın zaferle çıkması bütün ümmeti sevindirecek, ellerinde binlerce atom bombası olan emperyalizmin bombalarını etkisiz hale getirecektir. Bu sonuç, dört yılda Kaan’ı uçuracak, Altay tankını yürütecek, balistik füze ve koruma kalkanlarımızın birinci sınıf olacağını ve ikinci uçak gemimizin de tamamlanacağını umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Necmettin Erbakan’ın yakın arkadaşı Necmettin Aydın kararını verdi: ‘Oyumu Cumhur İttifakı adayına vereceğim’

‘Kimse buna razı olamaz’

Aydın, Milli Görüşçülere yönelik yaptığı çağrıda, "Eğer mevcut başkan kazanırsa, İstanbul yabancı elçilerle rakı-balık masalarının mezesi olacak, Sultan Fatih’in emaneti olan (İslambol) İstanbul'a böyle bir başkanın olmaması gerekir. Zerre miktar milli manevi hassasiyeti olan hiç kimse buna razı olamaz. Sandığa gitmeli, oyunu Cumhur İttifakı adayına kullanmalı ve elindeki 'atom bombası'nı emperyalizmin kafasına atmalıdır" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal