Ulaştırma Bakanı Uraloğlu açıkladı; EMEKLİLER BAYRAM ETTİ! %10 İNDİRİM FIRSATI BAŞLADI

2024 emeklilik yılı alacak dendi; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan müjdeli haber duyuruldu! Emekli vatandaşlar, bakanlığa ait trenlerde %10 indirimli şekilde seyahat edebilecek.

30.03.2024-10:00 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-11:48) Ulaştırma Bakanı Uraloğlu açıkladı; EMEKLİLER BAYRAM ETTİ! %10 İNDİRİM FIRSATI BAŞLADI

2024 yılı içerisinde emekli vatandaşlar için pek çok kampanya peş peşe duyurulmaya devam ediliyor. Özellikle hızlı trenle seyahat imkanlarının arttığı bu dönemler içerisinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan da müjde dolu haber verildi .2024 emekliler yılı kapsamında Ulaştırma Bakanlığı’na ait olan tüm trenlerde emekli vatandaşların %10 indirimli şekilde seyahat edebileceğini paylaştı. Buna ek olarak vatandaşların bayramda ulaşım sıkıntısı yaşamaması için hızlı trenlerde ek sefer uygulamasına geçileceği de paylaşıldı.

Tüm tren hatlarında geçerli %10 indirim uygulanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapmış olduğu açıklamada ulaşımın en temel ihtiyaçların başında geldiğinin altını çizdi. “Emeklilerimize daha ekonomik, rahat ve konforlu bir seyahat sunabilmek amacıyla ana hat - bölgesel trenlerimiz ve yüksek hızlı trenlerimizde %10 indirimli şekilde bilet satışlarımız başladı. Başlattığımız %10 indirim kampanyası sayesinde emekli vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyaçlarını bir nebzede olsun katkısı sağlamayı hedefliyoruz.” sözlerini dile getirdi. 

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu açıkladı; EMEKLİLER BAYRAM ETTİ! %10 İNDİRİM FIRSATI BAŞLADI

Bayram tatilinde ek YHT seferleri yapılacak 

Emekliler yılı olarak duyurulan 2024 için tüm bakanlıklar hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. Emekliler yılı olduğu kadar bu yılın demiryolu yılı olduğunun da altını çizen Bakan Uraloğlu; “Ülkemizin 41 köşesi için demiryolu seferberliği ile bir birçok projelere imza atıyoruz. Hızlı ve yüksek hızlı demir yolu hatları inşa etmeye devam ederek, ülkemizin modernize edecek demiryolu sistemlerimizin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Bayramlarda genellikle en fazla tercih edilen ulaşım araçlarının başında hızlı trenler geliyor. Bu sebeple Ramazan bayramında ve ara tatil dönemlerinde YHT seferlerimiz artırarak yolcu taleplerimizi karşılıyor, vatandaşlarımızın huzur içerisinde mağdur olmadan sevdikleriyle zaman geçirmesine olanak sağlıyoruz.” sözlerini dile getirdi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal