NASA Tom Cruise Film Çeksin Diye Seferber Oldu

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Tom Cruise uzayda film çeksin diye tüm imkanlarını seferber edeceğini söyledi. İşte haberin detayları...

29.05.2020-13:09 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-13:07) NASA Tom Cruise Film Çeksin Diye Seferber Oldu

Hollywood yıldızı Tom Cruise ile Tesla CEO’su Elon Musk'ın uzayda film çekme projeleri uzun süredir gündemde olan konular arasında. NASA Direkötü Jim Bridenstine, bu konuda "Elimizden geleni yapacağız" dedi.

NASA Direkötü Jim Bridenstine, Elon Musk’ın şimdiden uzaya gitmek isteyen birçok müşterisi olduğunu söyledi. Bunlardan biri de aktör Tom Cruise'un de bu isimlerden biri olduğunu belirtti. NASA direktörü, “Misyonun başarılı olması için Uluslararası Uzay İstasyonu’nunu (ISS) açmak da dahil elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Euronews'in haberine göre NASA yetkilisi, bunun Amerikan vergi mükelleflerinin maliyetlerini düşüreceğini ve her türden insan dahil olmak üzere uzaya erişimi artıracağını söyledi. NASA Direktörü Jim Bridenstine, “Bunu çok sık itiraf etmem, ama ilkokuldayken Top Gun filmini izlemiştim. Bu bana ilham verdi ve donanma pilotu olmaya karar verdim” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal