Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Başvuru yapan herkese 3 ay geri ödemesiz 10 bin TL verilecek!

Ülkemizde ekonomik sıkıntılar yaşayan ve nakit paraya ihtiyacı olan herkese sevindirici haber geldi. TEB, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kapsamında başvuru yapan herkese 3 ay geri ödemesiz 10 bin TL vereceğini açıkladı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

09.04.2022-16:33 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-16:33) Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Başvuru yapan herkese 3 ay geri ödemesiz 10 bin TL verilecek!

Ekonomik sıkıntılar yaşayan ve nakit paraya ihtiyaç duyan herkese müjdeli haber geldi. TEB, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kapsamında başvuru yapan herkese 3 ay geri ödemesiz 10 bin TL vereceğini açıkladı.

TEB ihtiyaç kredisi kampanyası

TEB bankasının resmi İnternet sitesinde yayınlanan kredi kampanyası kapsamında ödeme ertelemeli kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı %2,33 olarak belirlendiği açıklandı. Bu kampanya kapsamında 10 bin TL nakit destek almak isteyen vatandaşların aylık taksit tutarı ise 467.96 TL olarak belirlendi.

TEB, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası

Son dönemlerde yaptığı promosyon ödemeleri ve hizmetleri ile büyük başarı yakalayan Yapı Kredi Bankası, nakit desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara 3 ay ödeme ertelemeli kredi vereceğini açıkladı. Yapı Kredi Bankası'nın resmi İnternet sitesinde yayınladığı kredi ayrıntılarına göre vereceği kredinin vade sayısı 36, faiz oranı ise %2,94 olacak. Kredi desteği kapsamında 10 bin TL nakit destek almak isteyen vatandaşların aylık taksit tutarı ise 517,67 TL olarak belirlendi.

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi kampanyası

İhtiyaç sahiplerine 3 ay geri ödemesiz kredi vereceğini açıklayan Garanti BBVA vereceği kredinin vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise %2,45 olarak belirledi. 10 bin TL nakit destek almak isteyen vatandaşların aylık taksit tutarı ise 477.54 TL olarak açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal