Emeklilere müjdeli haber geldi! Emeklilerin hesaplarına 5.200 TL yatıyor. Ödemeler yatırılmaya başladı

Emeklilere müjde verildi. TEB bankasının emeklilere nakit promosyon ve ek ödül vereceğini açıkladı. 2.750 TL’ye varan promosyon alabilecek olan emeklilerin TEB bankasına yakınlarını getirmeleri durumunda ek nakit fırsatlarından yararlanabilecekler. Peki, TEB emekli promosyonu ne kadar? TEB ek ödül nasıl alınır? TEB promosyonu nasıl alınır? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

09.04.2022-15:41 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-15:41) Emeklilere müjdeli haber geldi! Emeklilerin hesaplarına 5.200 TL yatıyor. Ödemeler yatırılmaya başladı

TEB bankası emeklileri sevindirecek haberi verdi. Emeklilere nakit promosyon fırsatları sağlayan TEB bankası yakınlarını getiren emeklilere de ek nakit ödemeleri veriyor. 2.750 TL’ye varan promosyon imkanları sağlayan TEB, emekli tanıdıklarının maaşları taşımak için yakınlarını getirmeleri durumunda her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı sağlayabilecekler. Bunun dışında emekli maaşını TEB’e taşıyan emeklilerin 36 ay boyunca TEB’de kalma sözü vermesi ve en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı vermesi durumunda 2.750 TL’ye varan promosyon kazanacaklardır. Peki, TEB emekli promosyonu ne kadar? TEB ek ödül nasıl alınır? TEB promosyonu nasıl alınır? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Otomatik ödeme talimatı veren emekliye 2.500 TL nakit veriliyor

Emeklilere verilecek olan promosyona ek olarak yakınlarını getiren TEB müşterileri davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her yakını için250 TL, toplamda 2.500 TL’ye kadar nakit ödül alabilmektedir. Yapılan açıklamada kampanyadan yararlanacak olan kişilerin 29.12.2021 tarihi itibarıyla emekli maaş almaya başlayan müşterileri kapsadığı belirtildi. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermesi ve en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurması gerektiği aktarıldı.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından yapılan açıklamada ek promosyon için emeklilerin 29.12.2021 tarihi itibari ile emekli maaşı alınması ve en az 36 ay boyunca TEB bankasında kalma sözünün verilmesi gerekmektedir. Bunun yanında 2 dönem otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi ve verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi durumunda Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi müşterilerin kıstelyevm esasına göre iade alınacağı ifade edildi.

TEB emekli promosyonuEk promosyon nasıl alınır?

TEB bankasının emeklilere sağladığı kampanya kapsamında emekli maaşını TEB bankasına taşıyan müşteriler 36 ay boyunca bankada kalma sözü vermeleri gerekmektedir. Bankada 36 ay kalma sözü veren emekli müşteriler 2.750 TL’ye kadar olan promosyon fırsatlarından yararlanabileceklerdir. Promosyon ve ek ödeme fırsatlarından yararlanmak isteyen müşteriler TEB Şubeleri ile iletişime geçebilirler. Bunun dışında CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubesinden emekli maaş taahhütnamesini ve kampanya ek taahhütnamesini kolayca onaylayarak TEB bankasının fırsatlarından yararlanabilir.

TEB fırsatları saymakla bitmiyor

TEB bankasının müşterilerine sunduğu avantaj ve fırsatlar bitmiyor. Belirtilen kampanya dışında sunduğu fırsatlar şu şekildedir:

CEPTETEB Mobil’de emekli maaş müşterilerine özel ayrıcalıklarını görebileceği “Emekli Maaşım TEB’de menüsü”

TEB Bonus Kredi Kartlarıyla yılda 4.500 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı

Size özel avantajlı sigorta paketleri

Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize özel indirimli faiz oranları ile ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı.

TEB bankası tarafından müşterilere sağlanan birçok kampanya ve eşsiz fırsatlar bulunmaktadır. Kampanyalar hakkında bilgi almak isteyen kişiler “https://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/” web adresinden detaylı bilgi alabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal