Mutlu Evliliğin Sırları

Tüm çiftler evlilik hayatının sorunsuz ve mutlu bir şekilde ilerlemesini ister. Böyle bir evlilik hayatı içinse uyulması gereken önemli püf noktalar bulunmaktadır. Sizin için mutlu bir evlilik hayatı için uymanız gereken kuralları bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

08.07.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-14:44) Mutlu Evliliğin Sırları

Günümüzde hemen herkesin hemfikir olduğunu bir konu var: evliliği yürütmenin zor olduğu. Ancak böyle değil. Evlilik aile kurmanın ilk basamağıdır. Mutlu bir evlilik için bu basamağın tüm adımlarını sağlam basmak gerekir. Uzun ve mutlu bir evlilik için uyulması gereken tavsiyeleri sizin için sıraladık. İşte detaylar…

SIKICI KONULARDAN YARDIM ALIN!

Evlilikte en sıradan konuları konuşmak bazen işe yarayan bir durumdur. Yeni evli olmak yalnızca balayı ile ilişkilendirilen bir konu değildir. Maddi durumunuz, sorumluluklarınız ve geri kalan tüm gerçekçi beklentiler hakkında da konuşmanız gerekir. İş durumlarınızı birlikte konuşun ve para ile ilgili ne yapacağınıza birlikte karar verin, tasarruf hedefleri oluşturun. Bu konuları konuşmak evlilik için heyecan uyandıran bir durum değildir fakat aranızdaki ilişkiyi daha pürüzsüz hale getirir.

GERÇEKÇİ BEKLENTİLER İÇERİSİNE GİRİN

Evlenmeden önce uyumlu bir çift olsanız dahi evlendikten sonra işler değişebilir. Evliliğinizde sorun olarak gördüğünüz konular muhtemelen mükemmel görünen birçok çiftede vardır. Evliliğin kolay bir şey olmasını beklemeyin ve her anlaşmazlıkta bir hata yaptığınızı düşünmeyin.

ÇÖZÜM ODAKLI OLUN

Eşinizin sizi sinirlendirdiği anlar olabilir. Bu belki evlenmeden önce de oldu, belki de yeni olan bir durum. Ancak her ne olursa olsun sıkıntı çıkarmamaya ve gereksiz gerginlikler yaratmamaya çalışmalısınız. Sorundan çok çözüm odaklanmalısınız.

ÖZÜR DİLEYİN

‘Özür dilerim’ demek genel olarak ‘Seni seviyorum’ demekten daha anlamlıdır. Bu nedenle, haklı olduğunuzu düşündüğünüz bazı durumlarda gurur yapmadan özür dilemeli ve alttan almalısınız. Ancak özür asla tek taraflı olmamalıdır…

ÖZEL GÜNLERİNİZİ KUTLAYIN

Özel günleri saçma buluyor olabilirsiniz. Ancak eşiniz sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bu nedenle doğum günü, evlilik yıldönümü, tanışma yıldönümü veya sevgililer günü gibi özel günlerinizi kutlayarak sevginizi ve ilişkinizi pekiştirebilirsiniz.

BİRLİKTE GÜLÜN

Öncesinde uzun bir birlikteliğiniz olsa dahi, evliliğinizin ilk yılı önemli bir aşamadır. Tartışmalar, acil durumlar, zor ve problemli dönemlerin üstesinden birlikte gülerek gelmelisiniz. Bu sayede hiçbir zorlu durum karşısında yılmaz ve daima el ele olursunuz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal