Murat Süğlün: 'Sıkışık Bir Programla Lig Oynanabilir'

Coronavirüs pandemisine dair önlemler çerçevesinde idmanlarını telekonferans yöntemiyle devam ettiren Fraport TAV Antalyaspor'da, Süper Lig'in ertelenen 8 haftasının sık bir program yapılarak bitirilebileceğini söylendi.

11.04.2020-13:37 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-13:31) Murat Süğlün: 'Sıkışık Bir Programla Lig Oynanabilir'
Antalyaspor takımının Basın Sözcüsü Murat Süğlün, basın mensuplarına gerçekleştirdiği açıklamasında, liglerin en kısa zamanda yeniden başlayacağını düşündüklerini söyledi.

Salgının sona ermesinin spor dünyası için çok iyi olacağını belirten Süğlün, "Liglerin tamamlanması doğru olur." ifadelerini kullandı.

Süğlün, coronavirüsten dolayı duydukları endişe ve korkunun bitmesinin ardından, kalan maçların hızlı bir şekilde yapılacaileceğini söyledi:

"Haziran ayında başlarsak, sıkışık bir programla lig kısa sürede tamamlanır. Zaten 8 maçlık periyot kaldı. Bir an önce ligleri bitirip, sonrasında yeni sezon hazırlıkları, transferler, bütçeler, finans gibi işlere bakmak lazım. Herkesin şu anda çok ciddi kayıpları var. Hiç gelir yok. Bütün bunlar da ileri süreçte önümüze gelecek çok büyük problemler. Tabii ki önce karantina sürecinin ve hastalığın neticesini görmek lazım. Eğer ligler haziran da başlıyorsa, bu bütün dünya için çok iyi bir haberdir. Bu, illetten kurtulduğumuz anlamına gelir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal