Murat Şahin: 'Josef De Souza İnşallah Takımımıza Faydalı Olacak'

Sergen Yalçın'ın koronavirüs olması sebebiyle takımın başında yer alan Murat Şahin, yeni transfer Josef de Souza le ilgili açıklamalarda bulundu.

17.09.2020-16:43 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-16:41) Murat Şahin: 'Josef De Souza İnşallah Takımımıza Faydalı Olacak'

Antalyaspor karşılaşması çalışmalarına devam eden siyah beyazlılarda yardımcı hoca Murat Şahin, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Sergen Yalçın'a geçmiş olsun dileklerini göndererek cümlelerine başlayan Şahin, deplasmanda kazandıkları derbi galibiyetinin ve lige 3 puanla başlamanın önemi hakkında konuştu.

'OYUNCULAR HAZIR OLMADAN KULLANMAK İSTEMİYORUZ'

Yeni transfer Josef Souza'nın performansı sorulan Şahin, "Salı günü itibariyle bizimle antrenmanlara başladı. Oyuncular yeni geldiler, takım halinde bir hazırlık dönemindeyiz. Belirli bir zamana ihtiyaçları var. Çünkü oyuncular hazır olmadan çok da kullanmak istemiyoruz ki önümüzde uzun bir süreç var. Ligde geriye kalan 38 hafta var, UEFA'sı var, Türkiye Kupası var. Bu yüzden hazır olduğunda kullanmayı düşünüyoruz. Şu anda hem takımla idmanlara başlattık, hem de ekstradan özel bir antrenman programı var. Onları da tamamladığında aramıza katılacaktır. İnşallah takımımıza faydalı olacaktır. Bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal