Multi-Masking Nedir?

Cilt bakımı konusunda oldukça dikkatli olan kadınlar bilirler ki, yüzün farklı bölümlerinin farklı ihtiyaçları olabilir. Peki, yüzün farklı bölgelerine farklı yüz maskeleri uygulama nasıl yapılır? Detaylar haberimizde…

29.02.2020-12:25 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-12:23) Multi-Masking Nedir?

Kuru bir cildiniz varsa, alnınız veya çeneniz zaman zaman yağlı cilt özellikleri gösterebilir ya da yağlı yapıdaki cildiniz, ihtiyaca göre yanaklarınızda kuruluk hissi yaratabilir. Bu durum da sizi bir yüz maskesi seçme konusunda ikilemde bırakır. Aynı anda yüzünüzün farklı bölgelerine farklı yüz maskeleri uygulamayı içeren bir cilt bakım eğilimi olan çoklu maskeleme hakkında merak ettiklerinizi sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

'MULTİ-MASKİNG' NEDİR?

Multi-masking yani çoklu maskeleme, aynı anda birden fazla yüz maskesi kullanılması anlamına gelir. Çoklu maskelemenin arkasındaki ana fikir, yüzünüzün tamamına bir yüz maskesi uygulamak yerine, farklı alanlarda hangi cilt sorununun görülmesine bağlı olarak birden fazla yüz maskesi uygulamanızdır.

Yüzünüzün yağlı bölgelerinde, matlaştırıcı bir yüz maskesi kullanırken, kuru bölgelerinde ise nemlendirici bir yüz maskesi kullanılması gerekir.

Tercih ettiğiniz yüz maskelerini yüzünüzün farklı bölgelerine uygulayıp, 10-15 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın ve kurulayın. En iyi sonuçlar için bu yüz maskelerini haftada 2-3 kez  düzenli olarak kullanmanız gerekir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal